1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. SURİYE

  4. Türkiyeli 5 Kardeşimiz Halep’te Şehid Oldu
Türkiyeli 5 Kardeşimiz Halep’te Şehid Oldu

Türkiyeli 5 Kardeşimiz Halep’te Şehid Oldu

Esed güçleri ile mücahidler arasında çetin çatışmaların yaşandığı Halep’ten Türkiyeli 5 kardeşimizin şehadet haberi geldi.

10 Mart 2013 Pazar 18:00A+A-

HAKSÖZ-HABER

Suriye'de şehit olan Türkiyeli kardeşleriizin sayısı gittikçe artıyor.

Küresel Haber'in verdiği bilgiye göre; dün gece Esed güçlerinin hakim olduğu bir bölgeye direnişçilerin gerçekleştirdiği bir operasyonda 5 Türkiyeli kardeşimiz şehid oldu.

Keskin nişancı atışı sonrasında kalbinden ve başından isabet alan Türkiyeli grubun lideri Yalovalı Ahmet Zorlu kardeşimiz ve beraberindeki 4 kardeşimiz çatışma esnasında şehit düştüler. 2 mücahidin de ağır yaralı olarak geri çekildiği bildirildi.

Allahu Teala’dan İslami mücadele uğruna memleketlerini terk edip Allah yolunda Suriye’deki kardeşlerinin yardımına koşan bu yiğitleri katında makbul olan şehitlerden kılmasını ve ailelerine sabır vermesini diliyoruz.

Ahmet Zorlu'nun yanı sıra Davut adlı kardeşimizin Rizeli olduğu; Muhammed Hüseyin Girişen'in Bingöllü; Abdurrahman adlı kardeşimizin de Adanalı olduğu öğrenildi. Hayseme adını kullanan Ali Arıkboğa adlı kardeşimizin de Bingöllü olduğu ifade edildi.

halep-te-sehit-dusen-turkiyeli-muslumanlar-(1).jpg

HABERE YORUM KAT

42 Yorum