1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. “Türkiye’den beklenen arabulucuk yapması değil!”
“Türkiye’den beklenen arabulucuk yapması değil!”

“Türkiye’den beklenen arabulucuk yapması değil!”

Hüda Par Gaziantep Milletvekili Şehzade Demir, Türkiye’nin tarafsız kalmasının İsrail’e destek anlamına geleceğini ifade ederken Müslüman coğrafyaların Türkiye’den beklentisini dile getirdi.

15 Ekim 2023 Pazar 11:30A+A-

HAKSÖZ HABER

Filistin meselesinde oldukça önemli sorumluluklar alan AK Parti hükümeti, Aksa Tufanı’ndan bu yana ise “dengeleri gözetmeye” çalışan bir politika izliyor. Filistin’e yapılacak yardımlar konusunda yine gerekli sorumluluğu alan yetkililer her şeye rağmen Siyonist çetenin işlediği suçlara karşı açıktan tepki göstermekten çekiniyorlar.

Hüda Par Gaziantep Milletvekili Şehzade Demir, Türkiye’nin alışıldık yaklaşımını sergilememesi kınadı. İktidara yakın mahfiller dile getirilen “arabulucu” yaklaşımının da kabul edilemeyeceğini ifade eden Demir, Müslüman coğrafyanın ve Filistin’in Türkiye’den beklentisini sosyal medyadan yaptığı paylaşımında dile getirdi.

basliksiz-150.jpg

İşgal rejiminin katliamları karşısında Filistinlilerin umudu Türkiye idi. Türkiye'nin duruşu herkes gibi bizi de şaşırtmıştır. Türkiye'nin kendine arabuluculuk rolünü biçmesi tarafsızlık değildir. Herkes biliyor ki tarafsızlık, sonuç itibarıyla İsrail'den yana olmaktır.

 

HABERE YORUM KAT

1 Yorum