1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Togg kendisini itibarsızlaştıran Altaylı’ya neden sponsorluk yapıyor?
Togg kendisini itibarsızlaştıran Altaylı’ya neden sponsorluk yapıyor?

Togg kendisini itibarsızlaştıran Altaylı’ya neden sponsorluk yapıyor?

Brandweek zirvesine sponsor olan Togg kendisini sistematik olarak itibarsızlaştıran Fatih Altaylı gibi rezil bir provokatörün de sponsoru olmuş oldu.

05 Eylül 2023 Salı 15:00A+A-

HAKSÖZ HABER

İstanbul’da Kasım ayında düzenlenecek olan Brandweek adlı programın konuşmacıları arasında ırkçı ve provokatif söylemleriyle hukuku paspas edip toplumu irrite eden Fatih Altaylı yer alırken Togg da programa sponsor oldu.

Fatih Altaylı daha önceki pek çok açıklamasında Togg’un bir üretim bandı olmadığını, yollarda hiç Togg görünmediği ve Togg’un rakiplerine göre vizyonsuz olduğu yönünde yürütülen kampanyanın önemli bir parçası olmuştu.

Geçtiğimiz yıl da "eşcinsel bir imam"ın davet edildiği zirve tepkiler üzerine bu konuşmayı iptal etmişti. Söz konusu programın sponsorları arasında bir kamu kurumu olarak Ziraat Bankası da yer alıyordu.

Görünen o ki devlet kurumları programlara sponsor olurken seçici davranmak bir tarafa son derece ilkesiz ve kompleksli davranıyor. Bu ilkesiz ve kompleksli tutum en çok da ırkçı-provokatörlere, ahlaksız müptezellere karşı sergileniyor maalesef. Kültürel iktidar yakınmalarının vakayı adiyeden olduğu bu vasatta bakalım muhafazakar siyaset daha başka hangi çirkinliklerin önünü açacak.

HABERE YORUM KAT

8 Yorum