1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. LÜBNAN

  4. Temizlemek Maksadıyla İndikleri Kuyu 5 Suriyeli Gence Mezar Oldu!
Temizlemek Maksadıyla İndikleri Kuyu 5 Suriyeli Gence Mezar Oldu!

Temizlemek Maksadıyla İndikleri Kuyu 5 Suriyeli Gence Mezar Oldu!

Ülkelerindeki Esed, İran ve Rusya’nın zulümlerinden kaçıp Lübnan’a sığınan ve burada kuyu temizleyerek geçimlerini sağlamaya çalışan 5 Suriyeli gencin ölüm şekli yürekleri burktu.

07 Temmuz 2020 Salı 00:10A+A-

HAKSÖZ-HABER

Tehcire zorlanıp çeşitli ülkelerde hayata tutunmaya çalışan Suriyelilerin dramı hemen her ülkede aynı. Sığındıkları ülkelerde geçimlerini sağlamak amacıyla birçok Suriyeli muhacir çok zor koşullarda çalışıyor. Bu bağlamda Lübnan’da eve ekmek götürmek umuduyla kuyu temizliği yapan 5 Suriyeli gencin dramatik ölü muhacir kardeşlerimizin durumunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Orient-News’in kaydettiğine göre Lübnan’ın Trablus ilinde 5 Suriyeli genç, kuyu temizlerken boğuldu.

Birbirlerini Kurtarmaya Çalışırken Can Verdiler!

11 metre derinliğindeki kuyunun temizliği için önce 2 gencin aşağıya indiği belirtilen haberde, bir süre sonra gençlerin boğulma riskiyle karşı karşıya kaldıklarının anlaşılması üzerine gerideki 3 gençten ikisinin daha onları kurtarmak amacıyla kuyuya indiği kaydedildi. Kuyudan çıkan kimsenin olmaması üzerine bu kez yukarıda kalan son beşinci gencin de durumu kontrol etmek için kuyuya indiğinin belirtildiği haberde, kuyunun böylece birbirlerini kurtarmaya çalışan gençlerin beşine de mezar olduğuna dikkat çekildi.

İki gencin ölü cesedinin yetkililer tarafından kuyudan çıkarıldığını, diğerlerinin çıkarılmasına yönelik çalışmaların ise sürdüğü kaydedildi.

HABERE YORUM KAT