1. HABERLER

  2. HABER

  3. Taraf’a Göre HÜDAPAR LGBT'yi Tehdit Etti
Taraf’a Göre HÜDAPAR LGBT'yi Tehdit Etti

Taraf’a Göre HÜDAPAR LGBT'yi Tehdit Etti

Taraf gazetesi bugün yayınladığı haberde HÜDAPAR Genel Başkanı LGBT ve HDP’yi hakaret ve nefret söylemi içeren ifadelerle tehdit ettiğini iddia etti.

02 Kasım 2013 Cumartesi 16:22A+A-

Taraf gazetesi, HÜDAPAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun HDP’nin sapkın fikirleri Kürtlere özgürlük adı altında pazarlamasının bir bedeli olduğu sözünü tehdit olarak okuyucularını pazarladı.

Taraf Gazetesinin haberi:


HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, LGBT bireylere ilişkin “sapkın” ifadesini kullandı. LGBT bireylerin de temsil edildiği HDP’ye yönelik olarak ise “Ruhi hastalık ve bir sapıklık olan eğilimleri veya hastalıkları ‘özgürlük’ adı altında Kürtlere pazarlamaya çalışırlarsa bunun bedelini öderler ve ödeyecekler” tehdidinde bulundu.

HÜDA PAR’ın Genel Başkanı Yapıcıoğlu, HaberTürk televizyonunda katıldığı bir programda tehdit içeren ifadeler kullandı. Yapıcıoğlu, “Sapık grupları özgürlük adı altında lanse etmeye çalışan HDP’nin Kürtler arasında ciddi bir varlık gösteremeyeceğini” iddia etti. Yapıcıoğlu, şu ifadeleri kullandı: “Kürtler hem dinine, hem de gelenek ve göreneklerine bağlı bir halktır. HDP’nin bileşenlerine bakıldığı zaman açılımını yapmaya gerek görmeden ‘LGBT ve başörtüsünü yanyana getirme veya marjinal sol gruplarla bunları biraraya getirmeye çalışıyor. Sanki Kürtlerin bütün sorunları bitti de... Ruhi hastalık ve bir sapıklık olan eğilimleri veya hastalıkları ‘özgürlük’ adı altında Kürtlere pazarlamaya çalışırlarsa bunun bedelini öderler ve ödeyecekler.”

HABERE YORUM KAT

5 Yorum