1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Tam Kemalistlere layık bir siyasetçi!
Tam Kemalistlere layık bir siyasetçi!

Tam Kemalistlere layık bir siyasetçi!

Irkçı Geert Wilders, Mustafa Kemal Atatürk’ü selamlayarak durduğu yeri belli etmiş…

24 Haziran 2023 Cumartesi 12:05A+A-

HAKSÖZ HABER

Bir süredir sosyal medya üzerinden Türkiye’deki mültecileri hedef alan ırkçı Geert Wilders dezenformasyon oluşturarak İslam düşmanlığı yapıyor.

Türkiye’deki kadınların kendisine ulaştığını söyleyen Wilders “Birçok Türk kadını bana, Türkiye'deki Arapların kendilerini taciz ettiğini, onlara fahişe dediğini ve onlara kötü davrandığını söylüyor. Türk kadınlarını taciz eden Arapları hala kardeşiniz olarak görüyor musunuz başkan Erdoğan söyler misiniz? Türkleri mi yoksa Arapları mı daha çok seviyorsunuz?” diyerek akıl ve vicdan yoksunluğunu gösterdi.

Wilders’e kim ulaştı bilmiyoruz ama bu tarz asparagas bilgilerle kamuoyu oluşturmaya çalışmak tam da bir ırkçı provokatörün işidir. Üstelik Wilders bunu yaparken “Atatürk kartını” kullanıyor.

Ne hikmetse Türkiyeli ırkçıların da en çok referans aldığı kişilerin başında Atatürk geliyor. Wilders de buradan ilhamla olsa gerek mültecileri hedef alan paylaşımından sonra Atatürk’ün bir sözünü paylaşmış.

11-025.jpg

Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş. Tam Kemalistlere layık bir siyasetçi. CHP’nin başına koysanız sırıtmaz. Hatta 2028 seçimleri için şimdiden hazırlıklara başlayın!

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

3 Yorum