1. HABERLER

  2. HABER

  3. DÜNYA

  4. Suriye halkının katilleri Ukrayna’da da iş başında!
Suriye halkının katilleri Ukrayna’da da iş başında!

Suriye halkının katilleri Ukrayna’da da iş başında!

Ukrayna Çernihiv’de düşürülen Rusya uçağının pilotu Suriye’de de savaşmış!

05 Mart 2022 Cumartesi 18:05A+A-

HAKSÖZ HABER

Suriye’de yeni silahları denediklerini pişkin pişkin dünya kamuoyuna duyuran katil Putin’in savaş makineleri Müslümanların üzerine kan kustu. Haleb’in düşmesi için amansız bir hava bombardımanı başlatan Rusya bunun aynısı Grozni’de de yapmıştı.

Tıpkı ABD gibi Rusya’nın uçaklarının görüldüğü her yer İslam coğrafyasında kan ve gözyaşı anlamına geliyor. Şimdiyse Ukrayna halkı Rusya’nın hava saldırılarıyla karşı karşıya kalmış durumda!

Suriye’ye gönderilmeyen hava savunma sistemleri Ukrayna’da verildiği için Rus uçakları Suriye’deki gibi rahat hareket edemiyor. Çernihiv’de iki pilotlu bir uçak Ukrayna hava savunma sistemleri tarafından vuruldu.

Ele geçirilen iki pilottan birisi zaten ölmüştü. Diğer pilotun kim olduğu ise kısa sürede anlaşıldı. Suriye’nin eli kanlı diktatörü Esed ile birlikte fotoğrafı olan pilot Çernihiv’de canlı olarak ele geçirildi.

whatsapp-image-2022-03-05-at-16-22-07.jpeg

Suriye halkının katilleri Ukrayna’da da iş başındayken Türkiye’de bazı aklı evveller "ABD planları, NATO oyunları" zırvalarıyla insanları uyutmaya çalışıyorlar. Sanki Suriye ve Ukrayna halkının meşru direnişini savunmak NATO’yu desteklemekmiş gibi göstermeye çalışan bu eblehlerin farkına varmadıkları şey ise dün Suriye halkını bugün de Ukrayna halkını desteklemeyerek insanlıktan nasiplerini almadıklarını kanıtlamış olduklarıdır!

Tarih yazıyor! Yanı başımızdaki melekler de her şeyi kayıt altına alıyor. Herkes hesap günü için ne hazırladığına baksın!

whatsapp-image-2022-03-05-at-15-33-25.jpeg

whatsapp-image-2022-03-05-at-15-33-24.jpeg

basliksiz-084.jpg

HABERE YORUM KAT