1. HABERLER

  2. HABER

  3. HUKUK

  4. Sol Faşizm Davet Çalışmasına Dahi Tahammül Edemiyor!
Sol Faşizm Davet Çalışmasına Dahi Tahammül Edemiyor!

Sol Faşizm Davet Çalışmasına Dahi Tahammül Edemiyor!

Sol faşizm dindarların iktidarda olduğu bir dönemde bile İslam'a ve Müslümanlara olan tahammülsüzlüğünü sergilemekten çekinmiyor.

16 Eylül 2019 Pazartesi 15:33A+A-

HAKSÖZ-HABER

Bunun en son örneğine Artvin'in Borçka ilçesinde şahit olundu.

Sol faşistler, insanların hayra, iyiliğe davet çalışmalarına engel olurken o ilçede bulunan dindarlar niçin tepki göstermedi diye merak ediyor?

Aynı şekilde ilçedeki kamu görevlileri sol faşistlerin idaresine mi bırakmışlar ilçeyi de böyle terör estirmelerine izin veriliyor?

*

Sol Faşist sitelerden İleri-Haber’in bahse konu ‘haber’i:

Şeriat propagandası yapan Tebliğ Cemaati, Borçka'dan kovuldu!

Artvin'in Borçka ilçesinde şeriat propagandası yapan Tebliğ Cemaati üyelerine yurttaşlar tepki gösterdi. "Burada size şeriat propagandası yaptırmayacağız” diyen yurttaşlar, gericileri ilçeden kovdu.

Artvin’in Borçka ilçesinde şeriat propagandası yapan Tebliğ Cemaati üyeleri, yurttaşlar tarafından kentten kovuldu. Yurttaşlar, hiçbir tarikat ve cemaatin şeriat propagandası yapmasına izin vermeyeceklerini belirtti.

Sendika.Org’un yerel kaynaklardan edindiği bilgiye göre, Tebliğ Cemaati’nden olduklarını söyleyip Afganistan, Pakistan ve Hindistan’dan geldiklerini belirten 15-20 kişilik sarıklı cübbeli grubun bazı esnafların da desteğiyle bir süredir kentte bulunduğu aktarıldı.

Kent merkezinde bulundukları sırada Tebliğ Cemaati üyelerine tepki gösteren Borçkalılar, hiçbir tarikat ve cemaatin şeriat propagandası yapmasına izin vermeyeceklerini belirtti.

Borçka çarşısında bugün (14 Eylül) yaşanan olaya ilişkin görüntülerde, yurttaşların “Gidin, bir daha da gelmeyin”, “Burada size şeriat propagandası yaptırmayacağız” dediği duyuluyor.

Yerel kaynaklar, yurttaşların tepkisinin ardından Tebliğ Cemaati üyelerinin Borçka’yı terk ettiklerini kaydetti.

 

HABERE YORUM KAT