1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Siyonistlerin talebi bitmez: İti azdırırsan tepene çıkar! 
Siyonistlerin talebi bitmez: İti azdırırsan tepene çıkar! 

Siyonistlerin talebi bitmez: İti azdırırsan tepene çıkar! 

Siyonist rejimin Ankara Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Irit Lillian, Türkiye'nin Hamas ile olan ilişkisiyle ilgili açıklama yaptı.

27 Ağustos 2022 Cumartesi 17:30A+A-

HAKSÖZ HABER

Siyonistlerle kurulan yeni "diyalog" çerçevesinde çeşitli adımlar atılıyor. En son iki ülke karşılıklı büyükelçi atama kararı almıştı.

Türkiye’nin attığı adımlarda unutmaması gereken husus ise Siyonistlerin uluslararası hukuka hiçbir zaman riayet etmeyen kural tanımaz ve güvenilmez kimlikleridir. Bu bağlamda Siyonist rejimle normalleşmenin özünde mümkün olmadığı unutulmamalıdır. İşgalcilerle normalleşilmez onlara gereken cevap verilir!

Kural tanımaz ve güvenilmez derken Siyonistlerin Ankara Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Irit Lillian’in yaptığı açıklamalar tam olarak ne demek istediğimizi özetleyecek cinsten. Lillian, gazetecilere verdiği demeçte,  "Hamas'ın İstanbul'daki ofisinin varlığı önemli bir husus. Hamas, uluslararası camia tarafından terör örgütü olarak görülüyor ve bu örgütün İstanbul ofisinin kapatılmasını ve üyelerinin gönderilmesini istediğimiz bir sır değil" şeklinde konuştu.

Hamas’ın İstanbul’daki varlığından rahatsız olan Siyonistlerle hangi şartlar üzerinde ilişki kuruluyor? Utanmadan “Hamas’ı Türkiye’den çıkartın” talebinde bulunan Siyonist maslahatgüzar gayet iyi bir örnek! Siyonistlerin talebi bitmez: İti azdırırsan tepene çıkar! 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

3 Yorum