1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Siyonistler Türkiye’ye resmen büyükelçi atadı!
Siyonistler Türkiye’ye resmen büyükelçi atadı!

Siyonistler Türkiye’ye resmen büyükelçi atadı!

Siyonist rejim, Ankara Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Irit Lillian’ın büyükelçi olarak atanmasına karar verdi.

19 Eylül 2022 Pazartesi 18:25A+A-

HAKSÖZ HABER

Türkiye ile Siyonist rejim arasındaki “normalleşme” adımları resmi boyut kazanıyor. 2010 yılları ile 2016 yılları arasında boş kalan Büyükelçilik makamı 2018’de Siyonistlerin gerçekleştirdikleri katliamlar sonrasında tekrar boşaltılmıştı. 60 Filistinlinin katledildiği saldırı sonrasında "Büyükelçi Eitan Na'eh" sınır dışı edilmişti.

2018’den beri boş kalan makama son açıklamaların ardından 4 yıl sonra tekrar atama gerçekleştiriliyor. AA’nın aktardığına göre “İsrail Dışişleri Bakanlığı, yurt dışı temsilciliklerdeki diplomat atamalarına ilişkin" yazılı açıklama yaptı.

Açıklamada, “Halen Ankara'da görev yapan Irit Lillian, İsrail'in Türkiye büyükelçiliği görevine atandı.” ifadelerine yer verildi.

Türkiye’nin işgal rejimi ile ilişkilerine resmiyet kazandırması öncelikle Türkiye’nin zararına olacaktır. Bölgede hiçbir meşruiyeti olmayan Siyonistlerin işgal çetesi Müslümanların nezdinde nefret objesinden başka bir şey olmadığı gibi birçok Yahudi grubun dahi kabul etmediği bir yapılanmadır!

Türkiye’nin uzun süre ilişkileri alt seviyelere indirdikten sonra tekrar AK Parti öncesinde olduğu gibi bir ilişki düzeyi kurma çabası oldukça üzücüdür. Müslümanların Türkiye’den beklentileri alt seviyelere inen ilişkilerin tamamen kopartılarak direnişe tam destek verilmesidir. İşgalcilerin temsilcisi olan Irit Lillian eli kanlı bir katilden başkası değildir! Katillerle kurulacak ilişki ise kimseye hiçbir fayda sağlamaz!

HABERE YORUM KAT

3 Yorum