1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Siyonistler Gazze’de kayıplar veriyor
Siyonistler Gazze’de kayıplar veriyor

Siyonistler Gazze’de kayıplar veriyor

Siyonist ve Arap kaynaklar İsrail’in Gazze’ye başlattığı ağır saldırılar sırasında Siyonist askerlerin rehin düştüğü, yaralandığı ve öldüğü ifade ediliyor.

30 Ağustos 2025 Cumartesi 00:55A+A-

HAKSÖZ HABER

Siyonist çetenin Gazze’ye yeniden başlattığı ağır saldırılar sıcaklığını korurken, katliam birliklerinin Gazze’de kayıplar verdiği raporlanıyor.

Arapça haberler ile Siyonist kaynaklarda yer alan bilgilere göre ilk etapta yaralılar, rehineler ve ölüler söz konusu.

Bazı kaynaklarda çatışmaların Siyonist ordu için “7 Ekim’den bu yana en zor gece” olarak anıldığı da ifade edilirken üç-dört ölü ile dokuz yaralıdan bahsediliyor.

Öte yandan Siyonist ordu mensubu olan dört kişinin rehin düştüğü de iddia ediliyor.

Ölü ve yaralılarla rehinelerin Kassam Tugaylarının Zeytun Mahallesi, Sabra Mahallesi ve Han Yunus’ta gerçekleştirdiği üç büyük pusu sayesinde ortaya çıktığı da söyleniyor.

Ebu Ubeyde birkaç saat önce Telegram üzerinden bir açıklama yayınlayarak direniş operasyonlarının yoğunlaşacağını ve Siyonistlere kayıplar verdirileceğini söylemişti.

Siyonist çetenin ise Hannibal Direktifini işleme aldığı iddia ediliyor. Buna göre Siyonist çete kendisine mensup rehineleri de öldürerek çatışmaların şiddetini artıracak.

HABERE YORUM KAT