1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Siyonistler dezenformasyon için Filistinli taklidi bile yapıyorlar!
Siyonistler dezenformasyon için Filistinli taklidi bile yapıyorlar!

Siyonistler dezenformasyon için Filistinli taklidi bile yapıyorlar!

Siyonist sosyal medya kullanıcısı Filistinli bir doktor taklidi yaparak dezenformasyon oluşturmaya çalıştı.

14 Kasım 2023 Salı 10:30A+A-

HAKSÖZ HABER

İşgal rejiminin vahşet saldırıları sebebiyle bütün dünyadan tepki yükseliyor. Siyonistler ise hiçbir meşruiyetleri kalmadığı için yalan ve dezenformasyon oluşturarak Hamas ve Filistin halkını kendi düzeylerine indirmek için uğraşıyorlar.

Şifa Hastanesi’ndeki Filistinli bir doktora ait olduğu düşünülen video sosyal medyada yaklaşık 7 milyon kullanıcı tarafından izlenildi. Arap aksanı ile İngilizce konuşan bu kişi Hamas’ın Şifa Hastanesi’ne gelerek hastaneye ait yakıtı zorla aldığını ileri sürüyordu.

Şifa Hastanesi yetkilileri böyle bir personellerinin bulunmadığını açıklasa dahi çamur at izi kalsın mantığı sebebiyle yalan gerçeklerden daha fazla alıcı buldu. Kısa sürede ise bu kadının Siyonist televizyon oyuncusu ve dijital içerik üreticisi Hannah Abutbul olduğu ortaya çıktı.

whatsapp-image-2023-11-14-at-09-52-26.jpeg

whatsapp-image-2023-11-14-at-09-52-26-1.jpeg

Siyonistler dezenformasyon için Filistinli taklidi bile yapıyorlar! Ancak gerçekler bir şekilde ortaya çıkıyor. Filistin haklı direnişin ve Hamas’ın safından bir an bile ayrılmazken Siyonist alçaklar ise yalanlarla algı operasyonlarına başvuracak kadar aciz durumdalar!

HABERE YORUM KAT

3 Yorum