1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Siyonistin özrü kabahatinden büyük!
Siyonistin özrü kabahatinden büyük!

Siyonistin özrü kabahatinden büyük!

Katil İsrail’in binlerce çocuğu öldürmesinden Filistinli aileleri sorumlu tutan Siyonist yazar Azra Sarızeybek Kohen, yaptığı yeni açıklamayla işgalci İsrail’in katliamlarını savunmaya devam etti.

30 Mayıs 2024 Perşembe 12:30A+A-

HAKSÖZ HABER

Türkiye vatandaşı Siyonist Azra Kohen, katil İsrail’in Refah’ta çadırları bombalamasıyla 46 Gazzeliyi şehit etmesinin ardından bir takipçisine verdiği yanıtta iğrenç ifadeler kullanmıştı.

Filistinlilerin çocuklarını, bombaların atılacağı yerlere “uyarılar yapılmasına rağmen bilerek götürdüğünü” söyleyebilecek kadar alçakça ifadeler kullanan Kohen, "Yavrusunu korumayan yem eden hiçbir kimse yaşamı hak etmiyor" demişti.

gow8kunw4aajdm7.jpg

Siyonist Kohen, yayımladığı bir videoyla güya daha önce İsrail’in saldırılarını eleştirdiğini, çocuk ölümlerine karşı olduğunu ifade etti.

Anca Kohen, bu açıklamasında da demagoji yaparak İsrail’i savunmaya devam etti.

Filistinlilerin çocuklarının etkileşim alsınlar diye ölüme mahkum ettiklerini söyleyecek kadar alçalan Siyonist Kohen, "Video çekebilmek için çocuklar istismar ediliyor. Biz paylaşalım diye çocuklar öldürülüyor. Hakikat budur." zırvasında bulundu.

Azra Kohen'in kitapları Everest Yayınları'ndan çıkıyor. Alfa Yayın Grubu'nun bünyesinde bulunan Everest'in sahibi ise 22. Dönem AK Parti Milletvekili Faruk Bayrak. Kohen'in insanlık dışı sözleri hakkında ise Alfa'dan henüz bir açıklama yapılmadı!

Gelinen nokta itibariyle onca katliam ve suça rağmen Soykırımcı İsrail’i savunan Türkiye vatandaşlarıyla ilgili gerekli işlemler yapılmalıdır. Soykırım suçsa soykırımı savunanlar da suçlu değil midir?

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

13 Yorum