1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Siyonist çeteyle yeniden dostluk sayfası mı?
Siyonist çeteyle yeniden dostluk sayfası mı?

Siyonist çeteyle yeniden dostluk sayfası mı?

İşgal devletinin katliamlarına ve Kudüs kararına tepki olarak İsrail ile ilişkileri askıya alan Erdoğan’ın Siyonist çete ile ilişkilerde yeni dönem açıklaması geri adım değil mi?

27 Ocak 2022 Perşembe 13:40A+A-

HAKSÖZ HABER

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son günlerde İsrail ile ilişkiler konusunda yaptığı açıklamalar dikkat çekiyor. İsrail ile ilişkilerde yeni dönem vurgusuyla ortaya konan beyanlar önceki söylemlerle net biçimde çelişiyor.

NTV televizyon kanalında gazetecilerin sorularını cevaplayan Erdoğan Siyonist çetenin Cumhurbaşkanı Herzog’un Şubat ayında Türkiye’yi ziyaret edeceğini duyurdu. Ve bu ziyaretle ikili ilişkilerde yeni bir dönem başlayabileceğini belirtti.

Bilindiği üzere İsrail’in Gazze’de gerçekleştirdiği katliam sonrasında Davos’ta yaşanan ‘one minute’ gerilimi ve ardından Mavi Marmara hadisesi ile ilişkiler ciddi manada gerilmişti. Bilahare ABD’nin Telaviv’deki elçiliğini Kudüs’e taşıma kararı üzerine başlayan protesto gösterilerinde Siyonistlerin Filistin halkını bir kez daha katletmesi üzerine diplomatik ilişkiler alt düzeye indirilmişti.

Ve aradan geçen zaman içinde Siyonist çete hiçbir geri adım atmadı. İşgal de katliam da kesintisiz biçimde devam etmekte. Tam da böylesi bir vasatta Türkiye’nin ilişkileri yeniden sıcaklaştırma çabası içerisine girmesi ise tam manasıyla geri adım olarak gözükmekte.

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

4 Yorum