1. HABERLER

  2. HABER

  3. DÜNYA

  4. Şırnak'ta PKK'lılar Fırının Önünde Oturan Vatandaşlara Ateş Açtı!
Şırnak'ta PKK'lılar Fırının Önünde Oturan Vatandaşlara Ateş Açtı!

Şırnak'ta PKK'lılar Fırının Önünde Oturan Vatandaşlara Ateş Açtı!

Şırnak'ta PKK'lıların, bir ekmek fırını önünde oturan vatandaşlara uzun namlulu silahlarla ateş açması sonucu 1 kişi yaralandı.

09 Nisan 2016 Cumartesi 14:50A+A-

Şırnak merkezde PKK'lıların yakalanması, patlayıcılarla tuzaklanan çukurların ve barikatların bertaraf edilmesi, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla ilan edilen “sokağa çıkma yasağı”nın ardından, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve emniyet unsurlarınca 14 Mart'ta başlatılan operasyon devam ediyor.

Çatışmalar Yeşilyurt, Dicle, Cumhuriyet ve İsmetpaşa mahallelerinde devam ederken, PKK'lılar bir ekmek fırını önünde oturan vatandaşlara uzun namlulu silahlarla ateş etti.

“Bize Neden Saldırıyorlar?”

Saldırıda, fırında çalışan H. Ç. (24) başından yaralandı. Olay yerine sevk edilen zırhlı ambulansla Şırnak Devlet Hastanesi’ne kaldırılan H. Ç. tedavi altına alındı.

İlk tedavisinin ardından saldırı anını anlatan H. Ç, “Fırının önünde otururken birden silah sesleri gelmeye başladı, başımdan kan akmaya başlayınca yere yığıldım. Yarı baygın olarak beni hastaneye getirdiler. Şu an durumum iyi. Ben sâdece ekmek üreten bir fırında çalışıyorum, bize neden saldırıyorlar?” dedi.

AA

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT