1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Sinan Ateş sorusu Bahçeli’yi neden bu kadar öfkelendiriyor?
Sinan Ateş sorusu Bahçeli’yi neden bu kadar öfkelendiriyor?

Sinan Ateş sorusu Bahçeli’yi neden bu kadar öfkelendiriyor?

MHP Genel Başkanı kendisine sorulan Sinan Ateş sorusuna “İşine bak” diyerek cevap verdi.

24 Ocak 2023 Salı 14:00A+A-

HAKSÖZ HABER

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısı sonrası kendisine Sinan Ateş cinayetiyle ilgili soru soran gazeteciye, "İşine bak, hadi, işine bak" dedi. Bahçeli'ye eşlik eden milletvekilleri ise gazeteciyi iterek uzaklaştırdı.

Grup toplantısı sonrasında gazetecilerin sorularına maruz kalan Bahçeli, Sinan Ateş hakkında soruya çok sinirlenmişe benziyor ki yanındakiler de hızlıca tabiri caizse “gerekeni” yapıyor. Sinan Ateş’in dayısının yeğeninin "katilinin mecliste" olduğunu ifade eden sözlerinden sonra gelen bu tepki ister istemez kafalardaki soru işaretlerini artırıyor.

Sağcı milliyetçi çevrelerin fail-i meçhul cinayetler konusunda sicili pek parlak değil. Ülkü Ocakları Başkanlığı yapmış bir ismin öldürülmesi sonrasında MHP’nin takındığı sessizlik ise cinayetin iç hesaplaşma olma ihtimalini akıllara getiriyor.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın "topu taca atan" sözleri de hatırlandığında MHP’nin Sinan Ateş cinayetinin gündem olmasından duyduğu rahatsızlığın bir anlamı olduğu ortaya çıkıyor. Yalçın, Sinan Ateş cinayetinden “Pensilvanya ve FETÖ”yü sorumlu tutmuştu.

Seçimler yaklaşırken cinayetle adı anılan MHP’nin her geçen gün işi daha zor hale geliyor. AK Parti ise “katil” suçlamasıyla hedef alınan ortağı hakkında bir çözüm bulmak zorunda. Zira veciz bir söz vardır: Körle yatan şaşı kalkar!

HABERE YORUM KAT

5 Yorum