1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Silopi'de Minibüs Patlatan Caniler Aynı Aileden İki Kişiyi Katletti!
Silopi'de Minibüs Patlatan Caniler Aynı Aileden İki Kişiyi Katletti!

Silopi'de Minibüs Patlatan Caniler Aynı Aileden İki Kişiyi Katletti!

Şırnak'ın Silopi ilçesinde bir grup öğrenciyi piknik alanına bıraktıktan sonra dönüşe geçen minibüsün geçişi sırasında daha önceden yola tuzaklanan patlayıcı infilak etti. Patlamada aynı aileden iki kişi hayatını kaybetti.

06 Mayıs 2019 Pazartesi 14:49A+A-

Şırnak'ın Silopi ilçesinde bir grup öğrenciyi piknik alanına bıraktıktan sonra dönüşe geçen minibüsün geçişi sırasında PKK'lılar tarafından yola tuzaklandığı iddia edilen patlayıcı infilak etti. Patlamada, sürücüsü Servet Bilen (23) ile yanındaki kardeşi Diyar Bilen (13) hayatını kaybetti.

Ajansların aktardığına göre Silopi'den aldığı öğrencileri, minibüsle piknik yapacakları Cudi Dağı eteklerindeki Uyanık köyü mevkisine bırakan Servet Bilen, ardından ilçeye dönüşe geçti. Dönüş yolunda Bilen yönetimindeki 73 D 2001 plakalı aracın geçişi sırasında, PKK'lılarca yola tuzakladığı patlayıcı, infilak etti. Patlamada, sürücü Servet Bilen ile yanındaki kardeşi Diyar Bilen hayatını kaybetti.

Patlamanın ardından bölgeye güvenlik güçleri sevk edildi, patlayıcıyı tuzaklayan PKK’lıların etkisiz hale getirilmesi için operasyon başlatıldı.

HABERE YORUM KAT