1. HABERLER

  2. HABER

  3. Siirt'te PKK'ya Ait Çok Sayıda Silah ve Mühimmat Ele Geçirildi
Siirt'te PKK'ya Ait Çok Sayıda Silah ve Mühimmat Ele Geçirildi

Siirt'te PKK'ya Ait Çok Sayıda Silah ve Mühimmat Ele Geçirildi

Siirt'te halkın ihbarı üzerine fıstık bahçesine operasyon düzenleyen polis ekipleri, PKK'ya ait kullanıma hazır çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirdi.

12 Kasım 2015 Perşembe 10:54A+A-

Siirt'te Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, ihbar üzerine Yeni Çevreyolu yakınlarındaki fıstık bahçesine düzenlediği operasyonda, çuvallar içerisinde gizlenmiş vaziyette 3 kalaşnikof marka uzun namlulu silah, 10 el bombası, bir roketatar, 10 antitank roketi, 5 antipersonel roketi, 15 sevk motoru, 9'u dolu 11 kalaşnikof şarjörü, 2 bin 500 kalaşnikof fişeği ve 10 el telsizi ele geçirdi.

Emniyet Müdürlüğü’nde silah ve mühimmatların sergilendiği basın toplantısında gazetecilere açıklama yapan İl Emniyet Müdürü Metin Özkan, silahların halkın desteği ve polis ekiplerinin titiz çalışması sonucu ele geçirildiğini söyledi.

Özkan, halkın, şüphelendikleri her türlü durumla ilgili bilgiyi kendileriyle rahat bir şekilde paylaşabileceğini belirterek, “Bu operasyon son zamanlarda devletin yaptığı operasyonlar sonucu vatandaşın güvenliğinin ne kadar arttığının da bir göstergesidir. Bu kaynak bilgiler üzerine bizim istihbarat ve terör birimlerimizin yaptığı titiz ve fedakâr çalışmanın neticesi.” dedi.

AA

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT