Siyonistler Son 18 Ayda 270 Filistinliyi Şehit Etti

Siyonistler, Mart 2018’den beri Gazze şeridinde yaşanan çatışmalarda 270’ten fazla Filistinliyi şehit etti.

Yahya Fırat- Haksöz Haber

Middle East Monitor’un haberine göre, Siyonist güçler, Mart 2018’den bu yana çıkan çatışmalarda 270’ten fazla Filistinliyi şehit etti, binlerce kişiyi de yaraladı.

Geçen Cuma Gazze şeridinde protesto gösterisi yapan Filistinlilerle İsrail güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Siyonistlerin sert müdahalesinde sonra çok sayıda Filistinli yaralandı.

Gazze Kuşatmasını Kırma Ulusal Hareketi, her hafta düzenli bir şekilde siyonist kuşatmayı kırmak için miting ve protesto gösterileri düzenliyor.

Hareket’in üyeleri düzenledikleri protesto gösterilerinde Kudüs’ün Filistin’in başkenti olduğunu, İsrail’e ait bir şehir olmadığına dikkati çekiyor.

Filistin Haberleri

Katil İsrail Gazze'yi yine vurdu
DSÖ: Gazze'de 10 bin civarında çocuk, hayat değiştirecek nitelikte yaralandı
UNICEF: Batı Şeria'da haftada en az bir çocuk öldürülüyor
İsrail'de Ultra-Ortodoks hahamdan, "zorunlu askerlik" krizi nedeniyle erken seçim çağrısı
Nekbe'nin 78. yılında istatistik: 15,5 milyon Filistinli var