Siyonist işgalcilerin kan donduran Gazze yorumları

İşgal edilen topraklarda yapılan bir röportaj, siyonistlerin zihniyetinin ne kadar pisliğe battığını bir kere daha gösterdi.

İşgal edilen topraklarda yapılan bir röportajda insanlara Gazze hakkında bazı sorular yöneltildi.

Sorular arasında Gazze'nin bombalanması ve ölen çocuklar hakkında ne düşünüldüğü gibi acımasız sorular yer alıyor.

Mikrofonun uzatıldığı bir kadın ölen çocuklar için, "Büyüyünce Arap oluyorlar, Filistinliler diye birşey yok, onlar Arap" derken, diğer bir kadın ise "Hepsi terörist, umrumda bile değil" diyor.

Başlı başına yalnızca bu röportaj, işgal edilen topraklarda sivil kavramının olmadığını, İsrail kimliğine mensup herkesin asıl "Teröristler" olduğunu göstermek için yeterli.

İşgal rejimi televiyonlarında, meclisinde, halk içinde ve siyaset mensuplarının Arap kökenli olanları dışında neredeyse tamamı terörü savunarak, Gazzeli masumların daha sert yööntemlerle katledilmeleri gerektiğini savunuyor.

Filistin Haberleri

İsrail ordusu, Batı Şeria'da düzenlediği baskınlarda 11 Filistinliyi gözaltına aldı
Dünya gözlerini başka yöne çevirirken, Gazze’de katliam hiç durmadan devam ediyor
“İran anlaşması” perdesi ardında Filistin yanmaya devam ediyor
"İşgal altındaki Batı Şeria’da bir doktorum. Hastanelerimiz yok olmak üzere..."
İşgalci İsrail güçleri Hebron'da Filistinli ailenin evini yıktı