Rus askerin annesine son mesajı: Sivillere bile ateş ediyoruz

Ukrayna'nın Birleşmiş Milletler temsilcisi, bir Rus askerin annesi ile son mesajlaşmasını okudu. Askerin annesine, "sivillere bile ateş ediyoruz, çok korkuyorum" dediği ortaya çıktı.

Birleşmiş Milletler (BM) Ukrayna Temsilcisi Sergiy Kyslytsya, bir Rus askerin annesiyle son yazışmasını Genel Kurul'da yaptığı konuşmada okudu.

Kendisini Kırım'da tatbikatta sanan annesine gerçekleri anlatan Alexsei adlı asker, çok korktuğunu, şehirleri bombaladıklarını, sivilleri bile vurduklarını söylüyor.

Kendilerine "Ukrayna’da çok iyi karşılanacaksınız" dendiğini belirten Rus asker, "insanlar araçlarımızın altına yatıyor, geçişimize izin verilmiyor. Bu çok zor anne” sözlerine yer veriyor.

Mesajları okuyan BM Temsilcisi, Rus askerin bu mesajlardan kısa süre sonra hayatını kaybettiğini söyledi.

Dünya Haberleri

Çin'den ABD'ye "Tayvan" mesajı: Çatışabiliriz
Küba: ABD için tehdit oluşturmadık aksine tehditlere maruz kaldık
Trump ve Şi Pekin'de: Gündem Orta Doğu, Tayvan ve ticaret
Küba Dışişleri Bakanı: ABD'nin Küba’ya saldırısı halinde "insani felaket" olur
ABD: İran'la görüşmelerde ilerleme kaydettik