Malezya, Mısırlı 4 Genci Geri Gönderdi

Malezya, 4 mısırlı genci ülkelerine geri yollarken gençler transit yolcu olarak indikleri Tayland'da uçağa binmeyi reddettiler.

HAKSÖZ-HABER

Malezya'nın, Mısırlı 4 genci geri gönderdiği teyit edilirken, kardeşlerimizin transit yolcu olarak indikleri Bangkok'ta Mısır uçağına binmeyi reddettiği öğrenildi.

Malezya'nın, Sisi cuntasının asılsız iddialarını kabul edişiyle birlikte sınır dışı ettiği gençler için Tayland son umut haline geldi.

Gençlerin hâlâ Tayland'da havaalanında olduğu öğrenildi.

Eşi, Gözyaşlarıyla Anlattı

Öte yandan Mısır'a teslim edilmek üzere Malezya'dan gönderilen 4 kişiden biri olan Abdullah el-Hinnawi'nin eşi, kocasının hiçbir suçunun bulunmadığını gözyaşlarıyla anlattı.


 

Dünya Haberleri

AP, İsrail'in Batı Şeria'da ilhaka imkan veren kararlarını gündeme almadı
Avustralya'da Filistin destekçisi protestocuyu polis defalarca yumrukladı
Fransa’da başörtülü siyasetçi Aurore Katramiz'e dijital linç
Maxwell, Epstein hakkındaki soruları yanıtlamayı reddetti
İsviçreli avukatlar, ülkelerini ve Bakan Cassis'i Gazze'deki soykırıma yeteri kadar tepki vermemekle suçluyor