Kemalizm dininin hocası inançlarını açıklıyor…

Nazif Ay isimli müfteri, "Atatürk heykellerine saygı farzdır" dedi.

HAKSÖZ HABER

İtikadi açıdan sorunlu görüşleriyle tanınan Nazif Ay, TELE1’de katıldığı programda bu sefer de Atatürk heykellerine gösterilecek teveccühü dini vecibe olarak değerlendiren sözleriyle gündem oldu.

"Atatürk'e saygı göstermek, saygı duruşu sadece kalbi olarak değil. Onun mozalesinin yanında, heykelleri ve büstlerinin karşısında saygı göstermek farz-ı kifayedir" 

Bu çıkışa karşılık olarak Nazif Ay'ı destekleyen sunucu Namık Koçak ise, "Yanlış ifade ediyorlar. Tapınmak... Ben tapınmıyorum. Saygı başka bir şey tapınmak başka bir şey." dedi.

Kitapları Perinçekçilerin Kaynak Yayınları tarafından basılan Kemalizm dininin hocası inançlarını açık ve net bir şekilde ifade etmiş sonuç olarak. Kemalist putperestlik iyisi mi heykellerini kendi parasıyla kendi mecralarına diksin! Yıllardır camiler halkın destekleriyle yapılıp destekleniyor. Madem ki bazı Kemalistler bir ideolojilerini din gibi yaşıyor devletin imkanlarını kullanmaktan da vazgeçsinler!

Karşı karşıya olduğumuz zihin dünyası öylesine sorunlu bir zeminden hareket ediyor ki cevap üreterek bir yere varmak mümkün değil. Zira aklını kullanmaktan imtina eden bir toplulukla muhatap durumdayız. Allah verebilecekleri zarardan bu ümmeti korusun!

Yorum Analiz Haberleri

Şule öğretmen ve yeni maarif modeli
Siyonistlerin antisemitizm “silahı” artık işe yaramıyor
"Nefretin çatallı dili kurusun!"
ABD üniversiteleri ayaklanırken Türkiye ne yapıyor?
"Müslüman” öğrencilerin ABD’yi sarsan eylemleri