İsveç’te Metroda Patlama: 2 Yaralı

İsveç’in başkenti Stockholm’deki bir metro istasyonunda patlama meydana geldi. Patlamada iki kişinin ağır yaralandığı bildirildi.

İsveç’in başkenti Stockholm’ün güneyinde bulunan Huddinge’e bağlı Varby Gard Mahallesi metrosunda patlama meydana geldi.

Södertörn İtfaiye Müdürlüğü’nden Lars-Ake Stevelind, yaptığı açıklamada, patlamanın yerel saatle 11.07’de yaşandığını ve iki kişinin ağır yaralandığını belirtti.

AA’da yer alan habere göre, patlamaya el yapımı bir bombanın neden olduğunu aktaran Stevelind, yaralanan 45 ve 60 yaşlarındaki iki kişinin ise hastaneye kaldırıldığını kaydetti.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, patlamanın “terör bağlantılı” olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Dünya Haberleri

AP, İsrail'in Batı Şeria'da ilhaka imkan veren kararlarını gündeme almadı
Avustralya'da Filistin destekçisi protestocuyu polis defalarca yumrukladı
Fransa’da başörtülü siyasetçi Aurore Katramiz'e dijital linç
Maxwell, Epstein hakkındaki soruları yanıtlamayı reddetti
İsviçreli avukatlar, ülkelerini ve Bakan Cassis'i Gazze'deki soykırıma yeteri kadar tepki vermemekle suçluyor