İran'da Şeytana Taptığı Öne Sürülen 135 Kişi Gözaltına Alındı

İran'ın başkenti Tahran'a bağlı Demavend ilçesinde Başsavcı İbrahim Besabi, şeytana taptığı öne sürülen 135 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

Tasnim Haber Ajansına konuşan Besabi, "Demavend'de üzerinde şeytana tapanlara mahsus sembollerin bulunduğu erkek ve kadınlardan oluşan 135 kişilik grup gözaltına alındı." dedi.

Gözaltına alınanlardan 7'sinin tutuklandığını, diğerlerinin ise şartlı tahliyeyle serbest bırakıldığını dile getiren Besabi, söz konusu kişilerle birlikte "dövme malzemesi, bıçak ve çeşitli hapların" ele geçirildiğini sözlerine ekledi.

Elborz eyaleti polisi de ekim ayında, Kereç kentinde şeytana tapanlara ait nesneleri satan 5 kişilik bir şebekenin gözaltına alındığını duyurmuştu.

AA

İran Haberleri

Hizbullah artık Tahran için bir varlıktan çok bir yük mü?
İran'ın zaferi göründüğünden daha fazla pirus zaferi
İran: Katar'da dondurulan 12 milyar dolarlık varlığın 6 milyar doları ülkeye dönecek
ABD ve İran, düşmanlıkları sona erdirme ve Salı günü Katar'da bir araya gelme konusunda anlaştı
Hürmüz Boğazı'nın yönetimi için kurulan Ortak Komite'nin ilk toplantısı Umman'da yapıldı