İran'da Kötü Çalışma Şartları Protesto Edildi

İran'ın güneyindeki Buşehr eyaletine bağlı Asaluye ilçesinde onlarca kişinin "kötü çalışma şartları ve işsizliği" protesto ettiği belirtildi.

 

İran'ın güneyindeki Buşehr eyaletine bağlı Asaluye ilçesinde onlarca kişinin "kötü çalışma şartları ve işsizliği" protesto ettiği belirtildi.

İranlı İşçiler Haber Ajansına göre, eylemciler Asaluye ilçesindeki Güney Pars Petrol Şirketi ofisi önünde bir araya gelerek, kötü çalışma koşulları ve işsizliği protesto etti.

Haberde, detaya yer verilmeksizin, eylemcilerin temsilcileriyle şirket genel müdür yardımcısının bir araya geldiği kaydedildi.

İran'da kurulan ilk nükleer santralin yer aldığı Buşehr kentinin 270 kilometre güneydoğusunda, Basra Körfesi'ne kıyısı olan Asaluye ilçesinde, Pars Özel Ekonomik Enerji Bölgesi bulunuyor.

İran Haberleri

İran’da çamur volkanı faaliyete geçti
Trump: İran ile yarın Doha'da görüşme olacak
Hizbullah artık Tahran için bir varlıktan çok bir yük mü?
İran'ın zaferi göründüğünden daha fazla pirus zaferi
İran: Katar'da dondurulan 12 milyar dolarlık varlığın 6 milyar doları ülkeye dönecek