Heniyye'den, Gazze'deki Patlamalarla İlgili "Komplo" Değerlendirmesi

Hamas'ın Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye, Gazze'nin batısındaki patlamalarla ilgili, "Gazze'nin tüm komploların üstesinden geleceği" değerlendirmesinde bulundu.

Hamas'ın Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye, yaptığı yazılı açıklamada, patlamaların ne boyutta olursa olsun kontrol altına alınacağını, güvenlik güçlerinin her türlü koşulun üstesinden gelebilecek güçte olduğunu ifade etti.

Patlamalarla ilgisi olanların bulunacağından emin olduğunu kaydeden Heniyye, "Gazze tüm komploların üstesinden gelecek. Savaş ve ablukayla gerçekleştiremediklerini bu tür eylemlerle de gerçekleştiremeyecekler." ifadesini kullandı.

Gazze'nin batısında meydana gelen 2 ayrı patlamada ilk belirlemelere göre 2 polis şehit olmuş, 1'i ağır olmak üzere çok sayıda kişi de yaralanmıştı.

İçişleri Bakanlığı patlamaların ardından tüm emniyet birimlerinde teyakkuza geçildiğini duyurmuştu.

AA

Filistin Haberleri

Gazze Belediyesi, İsrail saldırıları nedeniyle biriken atıkları kaldırmaya çalışıyor
Soykırımcı İsrail, işgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te 24 Filistinliyi gözaltına aldı
Yurt dışında yaşayan bazı Filistinliler pasaportlarına el konulmasından şikayetçi oldu
Kudüs’ün Silvan bölgesinde 11 eve yapılan nihai tahliye ihtarı 60 Kudüslüyü göçe zorluyor
Hamas: BM raporu işkenceyi belgeledi, İsrail UCM’de yargılanmalı