“Hayrola, Yeniden ‘Suçlu Kitaplar’ Dönemi mi?”

FETÖ operasyonları çerçevesinde tutuklananların evlerinde Fethullah Gülen'in müellifi olduğu kitapların bulunduğuna dâir haberleri değerlendiren Rıdvan Kaya, kitap okumanın, kitap bulundurmanın suç sayılamaması gerektiğini ifade ediyor.

Rıdvan Kaya'nın yeni yazısı:

Son günlerde artan bazı haberler Türkiye’nin çoktan unutması gereken yasaklı kitaplar, tutuklu kitaplar garabetinin yeniden hortladığının göstergesi gibi!

‘FETÖ operasyonları’ çerçevesinde gözaltına alınan ve bilahare tutuklanan bazı şahıslarla ilgili medyada yer alan kimi suç delilleri sizin de dikkatinizi çekmiyor mu? Yok diyorsanız, mutlaka ilgilenmelisiniz çünkü muhtemelen siz de halen bulunduğunuz ‘potansiyel suçlu’ konumundan çıkıp, her an daha vahim durumlarla karşılaşabilirsiniz!

Suç delilleri olarak sayılanlar arasında ‘kitaplar’ konusu önem arz ediyor. Enteresan bir şekilde, bu süreçte tutuklanan pek çok şahısla ilgili olarak “evlerinde (ya da işyerlerinde) yapılan aramalarda FETÖ elebaşına ait kitap (ya da kitaplar) bulundu” ifadesinin sıkça telaffuz edildiğine şahit oluyoruz.

(...)

Yazının devamı için tıklayın >>>

Yorum Analiz Haberleri

Kampüs intifadası üniversite mabedini yıkarken…
Özgürlük Filosu ne durumda?
Bahçeli: “Hamas’a terör örgütü demek, Siyonizm'in değirmenine su taşımaktır!”
"Meyhaneciden kefil istemişler, bozacıyı göstermiş..."
Ahlak düşmanlığının sebebi ne?