Haydi Türkiye “Gazze’ye Umut Ol!”

​​​​​​​Haydi Türkiye, sessiz çığlığın sesi olalım. İşgalci İsrail'in saldırıları sonucu zor durumda olan Gazze'nin yaralarını sararak beraber imar edelim.

Gazze’de İsrail'in saldırılarından dolayı yüzlerce kişi yaralandı veya sakat kaldı. Filistin halkı abluka ve ekonomik sıkıntıların yanı sıra birçok zorlukla mücadele ediyor. Birçok ülke ise İsrail’in saldırılarını görmezden geliyor.

Yaşam alanları ve siviller hedef alınmaya devam ediyor. Yaşananlar sebebiyle acil olarak sağlık, barınma ve gıda gibi birçok alanda yardıma ihtiyaç var. Evler ve su şebekeleri zarar gördü. Yaklaşık 10 bin ev susuz kaldı. Ayrıca bölgeye malzeme ve yakıt girişine izin verilmiyor. Saatlerce elektrik kesintisi yaşanan Gazze’de hastane hizmetleri yakıta bağlı.

Gelin, Gazze’de ihtiyaç sahiplerine yardımcı olalım. Yapacağınız küçük bir yardım bir kişinin hayatını kolaylaştırabilir. Size ihtiyaçları var.

İHH’nın başlattığı destek kampanyasına destek olalım!

Filistin Haberleri

Katil İsrail Gazze'yi yine vurdu
DSÖ: Gazze'de 10 bin civarında çocuk, hayat değiştirecek nitelikte yaralandı
UNICEF: Batı Şeria'da haftada en az bir çocuk öldürülüyor
İsrail'de Ultra-Ortodoks hahamdan, "zorunlu askerlik" krizi nedeniyle erken seçim çağrısı
Nekbe'nin 78. yılında istatistik: 15,5 milyon Filistinli var