Göremediği kızına kavuşan annenin Kürtçesi ATV’yi korkuttu!

Esra Erol'da kızıyla bir araya gelen anne Kürtçe konuşunca, ATV yayının sesini kapattı

HAKSÖZ HABER

Her türlü fahşanın işlendiği Müge Anlı ve Esra Erol programlarına ev sahipliği yapan ATV bu programlara hiçbir şekilde müdahale etmiyor. İçki, kumar ve sapkın ilişkilerden enseste kadar varan birçok rezilliğin aktarıldığı bu programlar eliyle fahşa normalleşiyor.

Her şeyin sınırsız gösterildiği bu programlara katılan kimselerden birisi Kürtçe konuştuğunda ise işin rengi değişiyor. ATV'de yayınlanan “Esra Erol” programına katılan bir anne yıllardır göremediği kızına sarılıp Kürtçe konuştu. Kürtçe konuşma sırasında ise ses kapatıldı.

Ciğerinin yandığını söyleyen anneye tepkili yaklaşan Esra Erol “anlayamıyorum” diyerek kadının anlayabileceği bir şekilde konuşmasını istemiş oluyor. Kızının aktardığına göre ise annenin Türkçesi iyi değil.

İktidara yakın bir yayın organında Kürtçeye gösterilen bu kısıtlayıcı tutum özünde senelerdir var olan milliyetçi-ulusçu dayatmalardan güç alıyor. Kürtçe yayın yapan bir devlet kanalı kuran iktidar ise ekonomik imkanlar sağladığı özel televizyon kanalındaki ırkçılığın hesabını vermek zorunda kalacak. Herkes kimlerle iş yaptığına dikkat etmek zorunda!

Yorum Analiz Haberleri

"Boykot ancak odaklanmış çaba ile sürdürülebilir"
Suriyeli muhacirlere cahiliye hukuku mu?
Birzeit Üniversitesi öğrencileri, Alman büyükelçisini üniversiteden kovdu
Arap milliyetçiliğinin hiçbir soruna çare olmadığı gerçeği...
Kampüs intifadası üniversite mabedini yıkarken…