Gazzeli Annenin Tarifsiz Acısı

Yaralıların tedavisiyle meşgul olan sağlık çalışanı bir anne son gün kendi evladının cansız bedeniyle karşı karşıya kaldı.

Gazze'de bombardımanın başladığı günden bu yana yaralıların tedavisiyle meşgul olan sağlık çalışanı bir anne son gün kendi evladının cansız bedeniyle karşı karşıya kaldı. 

Gazze'yi 8 gün boyunca bombalayarak çoğu çocuk ve kadın 162 kişiyi katledip binden fazla insanı yaralayan İsrail'in ateşkes öncesi son saldırısı hastanede çalışan anneye dayanılmaz acı yaşattı. Dün tarafların ateşkes ilan etmesinden önce Gazze'de yaşanan bir olay bütün herkesi hüzne boğdu.

Bombardıman başladığından beri 8 gündür evine gitmeden yoğun bir şekilde Şifa Hastanesi'nde çalışan bir sağlık görevlisi kadın hastane girişinde 2 yaşındaki oğlunun cansız bedeni ile karşılaştı.

Yeni Şafak'ın haberine göre 2 yaşındaki Abdurrahman Naim adını verdikleri oğlunun cansız bedenini gören anne gözyaşlarına boğuldu.

Oğlu Abdurrahman Naim'in cansız bedenini kucağında eşinin çalıştığı hastaneye götüren babanın feryadı da yürekleri dağladı.

Önceki gün başlayan müzakereler sürerken 44 Filistinliyi katleden İsrail, anlaşmanın açıklandığı 19:30 ile anlaşmanın yürürlüğe gireceği 21:00 saatleri arasında da saldırılarını sürdürdü. İsrail'in 1,5 saatlik bu zaman diliminde 50 noktanın vurulduğu açıklandı. 

Filistin Haberleri

Batı’ya göre Gazze’de hayat hiyerarşisi: Eşekler çıktı, çocuklar kaldı
Hamas: İsrail ateşkesi ihlal ediyor, Refah kapısı açılmalı
Gazzeli 3 esir İsrail işkencesi altında can verdi
Gazze'de 42 bin kişi hayat boyu bakıma muhtaç
Biz ölmedik burdayız! Gazze'de 54 çift için toplu düğün gerçekleştirildi