“Gazze Elektronik Tugayı”ndan İsrail’e Tehdit

Hackerları elektronik intifadaya katılmaya davet eden Gazze Elektronik Tugayı, Cumartesi gününü "El-Aksa Elektronik İntifadası" günü ilan etti.

Kendilerine "Gazze Elektronik Tugayı" adını veren bir grup direnişçi genç hacker, önümüzdeki Cumartesi gününü 28 Eylül 2000 tarihinde başlayan El-Aksa İntifâdası'nın 13'üncü yıldönümü münasebetiyle "El-Aksa Elektronik İntifâdası" günü ilan etti.

Gazze Elektronik Tugayı, görüntülü olarak yayınladığı bildiride, Arap ülkelerindeki ve İslam Dünyası'ndaki bilgisayar korsanlarından "El-Aksa Elektronik İntifâdası"na katılmalarını istedi.

Cumartesi gününün İsrail için "Kara Gün" olacağı tehdidinde bulunan Gazze Elektronik Tugayı, İsrail sitelerine düzenlenecek siber saldırıların tamamının videolarla belgeleneceğini söyledi.

Filistinli ve Arap bilgisayar korsanları daha önce de İsrail'e ait resmi ve sivil internet sitelerine saldırılar düzenlemiş, onlarca siteyi çökertmiş ve İsrailli kullanıcıların kişisel bilgilerine ulaşmıştı. (FİEM)

 

Filistin Haberleri

Filistin bayrağı taşıyan Yamal’a soykırımcı İsrail’den linç kampanyası
Gazze eleştirisi yapan ABD’li YouTuber işgalci İsrail’den sınır dışı edildi
İşgalci İsrailliler, Yusuf Makamı'na baskın düzenledi
Katil İsrail Gazze'yi yine vurdu
DSÖ: Gazze'de 10 bin civarında çocuk, hayat değiştirecek nitelikte yaralandı