Davutoğlu: Geçici Gündemlerin Değil, Kalıcı Erdemlerin Peşindeyiz

Davutoğlu, “Biz ahde vefayı her şeyin üzerinde tuttuk. Makamlara, mevkilere, koltuklara veda ederiz kardeşlerim ama ahdimize, ilkelerimize, davamıza asla veda etmeyiz, asla dönmeyiz, asla bırakmayız.” dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti 2. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde yaptığı konuşmada, “Biz ahde vefayı her şeyin üzerinde tuttuk. Makamlara, mevkilere, koltuklara veda ederiz kardeşlerim ama ahdimize, ilkelerimize, davamıza asla veda etmeyiz, asla dönmeyiz, asla bırakmayız. Biz geçici gündemlerin değil, kalıcı erdemlerin peşindeyiz. Ne yoldan saparız ne yoldaki tuzaklara düşeriz ne de ufkumuzu, davamızı, aşkımızı, sevdamızı unuturuz.” dedi.

“Hiçbirimiz Vazgeçilmez Değiliz”

Davutoğlu, “Bu harekette hiçbirimiz vazgeçilmez değiliz ama bu hareketin vazgeçmediği, vazgeçmeyeceği değerleri ve ilkeleri vardır. AK Parti, asla bir hizbin, bir kliğin, bir zümrenin partisi olmamıştır, olmayacaktır. AK Parti bütün milletimizin, bütün Türkiye'nin partisi olmuştur, öyle olmaya da devam edecektir.” diye konuştu.

Dünya Haberleri

RTVE, İsrail'in Eurovision'dan çıkarılmamasına tepkisini yayınlarında sürdürdü
Slovenya, İsrail katılımcı ülkeler arasında yer aldığı sürece Eurovision'a katılmayacak
Fransa'da Müslümanlara karşı ayrımcılık arttı
Fransa'daki Müslümanların üçte biri ayrımcılığa uğradığını söylüyor
İzlanda'da Gazze'ye grafitili destek