Çin’le işbirliği teşkilatı!

İslam Birliği Teşkilatı oturumuna Çin de katıldı!

HAKSÖZ HABER

Kuruluş gayesi müspet olsa da Müslümanların hayrına hangi işe imza attığı bilinmeyen İslam İşbirliği Teşkilatı şimdi de açıkça İslam düşmanlarına ev sahipliği yapıyor.

Çin Dışişleri Bakanı, Pakistan'ın başkenti İslamabad'da düzenlenen İslam İş Birliği Teşkilatı Dışişleri Bakanları Zirvesine katıldı. Pakistan ile şartsız koşulsuz bir ilişki içine giren Çin heyetini karşılayan Pakistan Dışişleri Bakanı Şah Mahmud Kureyşi, Çin'in İslam İş Birliği teşkilatı toplantısına katılımından da övgüyle bahsederek bu katılımın "Çin'in İslam ümmetiyle birlikte yürümek istediğine dair açık bir mesaj olduğunu" dile getirdi.

Daha öncesinde Pakistan Başbakanı İmran Han, Doğu Türkistan’da soykırım yaşandığına inanmadığını ifade etmişti. Çin’le kurduğu sorunlu ilişkileri İslam İş Birliği Teşkilatı toplantısıyla bütün Müslümanların sorunu haline getiren Pakistan yetkilileri sorumsuzca davranmanın ötesinde artık giderek haddi aşıyorlar!

Çin’in Doğu Türkistan’da gerçekleştirdiği etnik, dini, kültürel soykırımlara gözünü kapatan İslam İş Birliği Teşkilatı’nın Çin Dışişleri Bakanı’nı misafir etmesi Teşkilat’ın işlevsizliğinin açık göstergesi. Durum böyleyse İslam İş Birliği Teşkilatı’nı kapatıp Çin’le işbirliği teşkilatını kurun. En azından İslam’ın adını pis işlerinizle kirletmeyin!

Yorum Analiz Haberleri

Şule öğretmen ve yeni maarif modeli
Siyonistlerin antisemitizm “silahı” artık işe yaramıyor
"Nefretin çatallı dili kurusun!"
ABD üniversiteleri ayaklanırken Türkiye ne yapıyor?
"Müslüman” öğrencilerin ABD’yi sarsan eylemleri