Çatışmalarda Ölenler İçin Cenaze Namazı

Mısır'da çatışmalarda ölenlerden 2’sinin cenaze namazı yoğun katılımla Kahire’deki Ezher Camisi’nde kılındı

Mısır Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi taraftarları ile karşıtları arasında cumhurbaşkanlığı sarayı çevresinde çıkan çatışmalarda ölenlerden 2’sinin cenaze namazı yoğun katılımla Kahire’deki Ezher Camisi’nde kılındı.

Ezher camisi, günün erken saatlerinden itibaren cenaze namazı kılmak için gelenler tarafından dolduruldu. Cenaze namazına, Müslüman Kardeşler Hareketi, Selefi davet, İslami Cemaat, Selefi Cephe, Nur Partisi, Hürriyet ve Adalet Partisi, İnşa ve Kalkınma Partisi ve el-Esale Partisi gibi İslami gruplar katıldı.

Müslüman Kardeşler Hareketi Sözcüsü Mahmud Gizlan yaptığı açıklamada, öldürülenlerin Müslüman Kardeşler Hareketi mensubu ve Kahireli olduklarını belirtti. 

Mısır Haberleri

Mısır’ın yargı reformu gölgesinde şüpheli ölümler çoğalıyor
Mısır arama kurtarma ekipleri Gazze Şeridi'ne giriş yaptı
Mısır, Şarm eş-Şeyh Barış Zirvesi'ne katılacak liderlerin listesini açıkladı
"Mısır’daki 60 bin siyasi tutuklu için harekete geçin"
Mısır: Netanyahu gaz anlaşmasını iptal ederse sonuçlarına katlanamaz