Annem başörtülü o halde her şeyi söyleyebilirim!

Tanju Özcan kirli siyasetin destanını yazmaya devam ediyor!

HAKSÖZ-HABER

Türkiye’deki mültecilere yönelik ırkçı ifadeleriyle bilinen CHP Bolu Belediyesi Başkanı Tanju Özcan, son zamanlarda gündemden düşmüyor.

Irkçı Tanju Özcan, en son sosyal medyada katıldığı bir programda tesettürlü bir kadınla yaşadığı diyaloğu iğrenç anlamlara gelecek şekilde anlatmıştı.

Yaşadığı olayı sırıtarak anlatan Özcan’a büyük tepki verilirken, CHP yönetimi ise göstermelik bir disiplin süreci başlattı. CHP Sözcüsü Faik Öztrak, yaptığı açıklamada, Tanju Özcan’ın uyarı için Merkez Disiplin Kurulu’na sevk edildiğini belirtti.

İğrenç ifadeleri nedeniyle açıklama yapan Tanju Özcan, disiplin kuruluna sevk edilmesinin kendisi için sürpriz olduğunu, partiden ihraç edilmesi durumunda ise bağımsız kalacağını ifade etti.

Mütedeyyin kesimle hiçbir sorunu olmadığını söyleyen CHP’li Özcan, “Annem başörtülü, annem ve babam hacı ikisi de. Türkiye’de cami yapan tek belediye başkanıyım.” açıklamasını yaptı.

Türkiye’de ırkçılık ve ayrımcılık yapanların “Benim de Kürt arkadaşlarım var”, “Annem tesettürlü”, “Babam hacı” gibi klişelerini tekrarlamaktan geri durmayan "mütedeyyin Tanju" (!)Türkiye’de cami yaptıran tek belediye başkanı olduğunu iddia ederek seviye biraz daha yukarıya çıkarttı.

Tanju Özcan gibiler bir şekilde İslam’la bir aidiyet kurarak yaptıkları rezillikleri bu şekilde perdelemeye çalışıyorlar. Ancak, ırkçı zatın şunu bilmesi gerek; tuz kokmaya başladı!

Yorum Analiz Haberleri

Şule öğretmen ve yeni maarif modeli
Siyonistlerin antisemitizm “silahı” artık işe yaramıyor
"Nefretin çatallı dili kurusun!"
ABD üniversiteleri ayaklanırken Türkiye ne yapıyor?
"Müslüman” öğrencilerin ABD’yi sarsan eylemleri