Almanya’nın Başkenti Berlin’de Camiye Boyalı Saldırı!

Almanya’nın başkenti Berlin’de Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’ne (DİTİB) bağlı Mescid-i Aksa Camisi’nin çay ocağının giriş bölümündeki camlar kimliği belirsiz kişilerce boyandı.

Almanya’nın başkenti Berlin’de bulunan Wedding semtindeki Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’ne (DİTİB) bağlı Mescid-i Aksa Camisi’nin imamı Mahmut Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bugün sabah namazı için camiye geldiğinde camların kırmızı, yeşil ve sarı boyayla boyandığını ve üstüne yazılar yazıldığını gördüğünü belirtti.

Daha sonra olay yerine gelen polisin saldırıya ilişkin tutanak tuttuğunu ifade eden Aydın, saldırının gece yarısı yapılmış olabileceğini söyledi.

Aydın, bu tür saldırıların kendilerini endişelendirdiğini vurguladı.

Almanya’da yıl başından bu yana camilere, Türklere ait kültür merkezlerine ve işletmelere yönelik çok sayıda saldırı düzenlendi. Bu saldırıların büyük bölümünü PYD/PKK yandaşları üstlendi.

Dünya Haberleri

AP, İsrail'in Batı Şeria'da ilhaka imkan veren kararlarını gündeme almadı
Avustralya'da Filistin destekçisi protestocuyu polis defalarca yumrukladı
Fransa’da başörtülü siyasetçi Aurore Katramiz'e dijital linç
Maxwell, Epstein hakkındaki soruları yanıtlamayı reddetti
İsviçreli avukatlar, ülkelerini ve Bakan Cassis'i Gazze'deki soykırıma yeteri kadar tepki vermemekle suçluyor