“AK Partisiz Tür­ki­ye Gül­lük Gü­lis­tan­lık Olur!?”

Çe­tin Do­ğan, Hur­şit To­lon, Fır­tı­na, Ko­man “hep­si ter­te­miz”, Türk hal­kı top­tan şi­zof­ren. Ha­yal gö­rü­yor bu in­san­lar..

Abdurrahman DİLİPAK; son dönemlerde iyice seslendirilen, “darbe falan olmadı”, “sadece hatalar yapıldı”, “Vatanseverlikten yapıldı”, “Görev yapılıyordu” gibi darbecileri temize çıkarma savunularını ele almış.

Biz korku dolu bir rüya gördük

Her şey ya­lan, her şey dü­ze­me­ce. Bu ül­ke­de hiç dar­be ol­ma­dı. 28 Şu­bat ya­şan­ma­dı, Er­ge­ne­kon, Bal­yoz ha­ya­li ör­güt­ler.

Çe­tin Do­ğan, Hur­şit To­lon, Fır­tı­na, Ko­man “hep­si ter­te­miz”, Türk hal­kı top­tan şi­zof­ren. Ha­yal gö­rü­yor bu in­san­lar..

Biz as­ke­ri mah­ke­me­de yar­gı­lan­ma­dık. Ben yaz­ma­dı­ğım ya­zı­lar­dan do­la­yı taz­mi­na­ta mah­kum ol­ma­dım. Evim hac­ze­dil­me­di..

So­nun­da Öz­kök Pa­şa da ger­çe­ği gör­dü. Ma­hal­le bas­kı­sı o ka­dar yo­ğun­du ki. So­nun­da o da tes­lim ol­du: “Kim­se­ye ne kı­zı­yo­rum ne de suç­lu­yo­rum. Her­kes ta­bii ken­di­ne gö­re dü­şün­ce tar­zı için­de. Gö­rüş­ler baş­ka baş­ka. Her­kes bir şey söy­ler ama ger­çek­ler bir şe­kil­de or­ta­ya çı­kar. Ar­ka­daş­la­rı­mın hep­si ter­te­miz­dir. Ben hiç­bi­ri­ni suç­la­ma­dım, şi­kâ­yet et­me­dim ve hak­la­rın­da kö­tü bir şey söy­le­me­dim. On­lar ne der­ler­se, gö­nül­le­ri hoş ol­sun.”

Evet evet, Ev­ren ve Şa­hin­ka­ya dün­ya­nın en na­mus­lu in­san­la­rı. Ken­di­le­ri­ne mi­len­yum ça­ğı in­san­lık onu­ru ödü­lü ve­ril­me­li. Ka­rın­ca­yı bi­le in­cit­me­miş­ler­dir. İs­ter­ler­se, ka­rın­ca yu­va­sı­nı ez­di­ği için bir tat­bi­kat­ta, bir tank sü­rü­cü­sü­nün YAŞ ta­ra­fın­dan or­du­dan ih­raç edil­di­ği­ne da­ir “1000 Ta­nık” din­le­te­bi­li­rim..

Tek bir emir ye­ter..

- Dikk­ka­aayt! 1000 ta­nık bu­lu­na­ca­aa­ak! Bul!

Böy­le ol­ma­say­dı, cum­hu­ri­ye­ti­mi­zin ku­ru­cu ve ko­ru­yu­cu kad­ro­la­rı­nın is­ti­nat­ga­hı, cum­hu­ri­ye­tin da­yan­dı­ğı kav­ram ve ku­rum­la­rı ken­di­si için şi­ar edin­miş, bu il­ke ve bu uğur­da ger­çek­leş­miş in­kı­lab­la­ra iman et­miş olan CHP gi­bi bir par­ti­nin Kı­lıç­da­roğ­lu gi­bi bir li­de­ri, du­rup du­rur­ken Er­ge­ne­kon’un fah­ri avu­kat­lı­ğı­na so­yu­nur mu idi!

Dev­let Bah­çe­li gi­bi bir mil­li­yet­çi, bu in­san­la­rı kur­tar­mak için Si­liv­ri’den par­le­men­to­ya si­ya­si bir tü­nel kaz­mak için ken­di­ni ris­ke atar mı idi? Bah­çe­li MİT aja­nıy­mış, yok ka­se­di var­mış. Adam ne yap­tı ise va­tan için yap­mış­tır. Her şey va­tan için!

Ne Su­sur­luk ya­şan­dı bu mem­le­ket­te, ne kim­se fiş­len­di. Ne di­ne kar­şı ir­ti­ca di­ye İs­la­ma, mür­te­ci di­ye Müs­lü­man­la­ra kar­şı “top­ye­kûn bir sa­vaş” baş­la­tıl­dı.

Jİ­TEM di­ye bir ör­güt hiç ol­ma­dı.

MGK de­mok­ra­si­mi­zin yıl­maz sa­vu­nu­cu­la­rı­nın mer­kez üs­sü­dür.

Kar­tal De­mi­rağ ANAP kong­re­sin­de, ce­bin­den bir de­met do­lar çı­kar­tıp, Özal’ın ba­şın­dan aşa­ğı at­mak is­ter­ken, eli yan­lış­lık­la ta­ban­ca­nın te­ti­ği­ne do­kun­du­ğu için o mü­es­siz ka­za ol­muş­tur.

Se­zer’in kıy­me­ti­ni bi­le­me­dik as­lın­da.. Ulus­la­ra­ra­sı hu­kuk ödü­lü­nü ve­ril­me­si, adı­na her yıl ulus­la­ra­ra­sı hu­kuk kon­fe­rans­la­rı dü­zen­len­me­si ge­re­ken bir adam.. Ma­ma­fih ma­sa te­ni­si fe­de­ras­yo­nu­na da baş­kan ola­bi­lir..

Lucky-S ve Kıs­me­tim-1’de as­lın­da ero­in de­ğil, süt to­zu ta­şı­nı­yor­du. Sa­hil mu­ha­fa­za in­sa­ni yar­dım için es­kort­luk ya­pı­yor­du. Beh­çet Can­türk Af­ri­ka’ya in­sa­ni yar­dım işi or­ga­ni­zas­yon­la­rı ya­pı­yor­du..

Me­se­la Ma­tilt Ha­nım as­lın­da na­mus ve if­fet tim­sa­li bir ka­dın­dır..

Ba­tık ban­ka­la­ra ve hol­ding­le­re da­nış­man­lık ya­pan pa­şa­la­rı­mız, ora­da­ki usûl­süz­lük­le­ri tes­pit et­sin di­ye MİT ta­ra­fın­dan giz­li­ce ora­ya yer­leş­ti­ril­miş ki­şi­ler­di. Hep­si da­ha son­ra giz­li ta­nık ol­du!

Asıl suç­lu­lar as­lın­da Kur’an kur­sun­da giz­le­ni­yor­lar, İmam Ha­tip­ler­de.. Ka­dın­lar ise ba­şör­tü­le­ri­ni kim­lik­le­ri­ni giz­le­mek için ör­tü­yor­lar. Dev­le­ti­miz onun için bun­la­rın üze­ri­ne git­ti..

Bi­zi kan­dır­dı­lar.. Biz de kan­dık. Za­ten dü­şün­dü­ğü­müz şey­le­rin ço­ğu ha­yal ürü­nü idi. Yok­sa Türk or­du­su ken­di hal­kı­na kar­şı dar­be ya­par mı? Böy­le bir al­çak­lı­ğın al­tı­na im­za atar mı? Ken­di ya­za­rı­nı çi­ze­ri­ni öl­dürt­mek için plan ya­par mı? Her­ke­si fiş­ler mi, an­dıç­lar mı, ken­di hal­kı­na kar­şı plan ya­par mı? Olur mu böy­le bir şey..

Çe­tin Do­ğan’dan, Hur­şit To­lon’dan, Ev­ren’den, Şa­hin­ka­ya, 312 ge­ne­ral­den, Gü­ven Er­ka­ya ve ai­le­sin­den, muh­te­rem eş ve ço­cuk­la­rın­dan ve say­gı­de­ğer avu­kat­la­rın­dan, o ka­rar­la­rı ve­ren ve da­ha ön­ce ken­di­le­ri­ni eleş­tir­di­ğim ha­kim­le­rin­den, sav­cı­la­rın­dan özür di­li­yo­rum..

Te­da­vi için bir dok­tor arı­yo­rum..

Biz sağ­cı de­ğil sol­cuy­duk, öy­le ol­ma­lıy­dık as­lın­da. Ata­türk di­ni ko­ru­mak ve kol­la­mak için la­ik­li­ği bul­du ge­tir­di. İmam­la­rın Cum­hu­ri­yet ve Ay­dın­lı­ğa abo­ne ya­pıl­ma­sı ge­rek.. Çağ­daş Ya­şam Der­ne­ği’ne üye ol­ma­lı imam­lar. Müf­tü­le­rin en ha­sı Tu­ran Dur­sun idi. Bo­şu­na mı ona TRT’de di­ni prog­ram­lar yap­tır­dı­lar?

Dar­be mar­be ol­ma­dı bu mem­le­ket­te. Or­du­muz her za­man de­mok­ra­si­nin bek­çi­li­ği­ni yap­tı..

Ta­mam, şim­di an­la­dım ki, Er­do­ğan ha­in­dir.. AK Par­ti ol­ma­sa, Tür­ki­ye gül­lük gü­lis­tan­lık ola­cak!?

Baş­ka ne söy­le­mem ge­rek bil­mi­yo­rum.

Bu dar­be ko­mis­yo­nun­da ko­nu­şu­lan­la­rın hep­si ya­lan yan­lış şey­ler..

Dar­be­ci­le­ri­mi­zi bi­ze ge­ri ve­rin. De­mok­ra­si, in­san hak­la­rı, öz­gür­lük, hu­kuk dev­le­ti si­zin ol­sun.

Çün­ki biz ma­zo­şis­tiz, de­ğil mi?

Se­lam ve dua ile..

YENİ AKİT

Yorum Analiz Haberleri

Nefretin Çatallı Dili Kurusun!
ABD üniversiteleri ayaklanırken Türkiye ne yapıyor?
"Müslüman” öğrencilerin ABD’yi sarsan eylemleri
“Vatandaş Türkçe Konuş” dayatmasından Arapça tabela yasağına CHP
İsrail'e yönelik bir yeryüzü itirazı!