1. HABERLER

  2. HABER

  3. Sadettin Tantan'dan Bahçeli yorumu: Kendi tutsaklığını ifade ediyor
Sadettin Tantan'dan Bahçeli yorumu: Kendi tutsaklığını ifade ediyor

Sadettin Tantan'dan Bahçeli yorumu: Kendi tutsaklığını ifade ediyor

Eski İçişleri Bakanı Tantan, MHP lideri Bahçeli'nin Soylu'ya verdiği destekle ilgili değerlendirmelerde bulunarak MHP'ye oy veren seçmenin bakışı, kabulü ve desteğinin önemli olduğunu belirtti.

07 Temmuz 2021 Çarşamba 16:08A+A-

Sedat Peker'in hakkında bulunduğu iddialar nedeniyle gündemden düşmeyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında tam destek olduğunu açıklamıştı. Soylu da bu açıklamaya teşekkür ederek yanıt vermişti.

Bahçeli Soylu'ya destek olduğunu "Kim demiş Sayın Soylu yalnız diye? Kim demiş Sayın Soylu kimsesiz diye? Türkiye Cumhuriyeti'nin İçişleri Bakanı görevini vatan ve millet sevgisiyle yerine getiren, gece demeden gündüz demeden bölücü terörle mücadele eden mert ve milletperver bir devlet adamıdır. Hakkında ne söylenirse söylensin, bizim bölücülerle iş tutan, terör örgütlerine hayranlık besleyen odakların hayasız tezviratlarına aldırış etmemiz mümkün değildir" ifadeleriyle dile getirmişti.

SADETTİN TANTAN: MHP LİDERİNİN SÖYLEMLERİ KENDİSİNİ BAĞLIYOR

Cumhuriyet'te yer verilen habere göre; Eski İçişleri Bakanı Sadettin Tantan, Bahçeli'nin açıklamalarını ve Soylu'ya yönelik iddialar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

MHP'nin Soylu'ya yönelik desteği ve Bahçeli'nin açıklamalarına ilişkin konuşan Tantan, "MHP liderinin söylemleri kendisini bağlıyor. Bu söylemle bir hamle yaptığı yok. Sadece kendi tutsaklığını ifade ediyor" dedi.

MHP'nin Soylu'ya desteğinin Cumhur İttifakı'nda bir gerilime neden olup olmayacağı hakkında değerlendirmede bulunan Tantan, "MHP'nin Soylu'ya desteğinin olup olmadığı belli değil. MHP'ye oy veren seçmenin bakışı, kabulü ve desteği önemli. Geçmişten bugüne kadarki söylemlerine, davranışlarına bakıldığı zaman MHP siyasetçileri inandırıcılıklarını yitirmiş vaziyetteler. MHP siyasetinin halk nezdinde inandırıcılığını yitirdiği de gözüküyor" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT