1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. Rusya’nın sesi Aydınlık müjde veriyor: Binlerce Ukraynalı asker teslim oluyormuş!
Rusya’nın sesi Aydınlık müjde veriyor: Binlerce Ukraynalı asker teslim oluyormuş!

Rusya’nın sesi Aydınlık müjde veriyor: Binlerce Ukraynalı asker teslim oluyormuş!

Rusya’nın Ukrayna işgali girişimi tam bir hezimete dönüşmesine rağmen Rus muhipliğini fütursuzca sürdüren Perinçek tayfası komik haberlerle kuyruğu dik tutma çabasında!

02 Ekim 2023 Pazartesi 14:30A+A-

HAKSÖZ HABER

Rusya’nın geçtiğimiz yıl Şubat ayında birkaç haftalık diye düşünerek başlattığı Ukrayna işgali tüm dünyada lanetle anılırken tescilli Rusçular hiç utanmadan sıkılmadan işgal suçunu savunmaya devam ediyorlar.

Rus lobisinin Türkiye’de de epeyce etkin olduğu biliniyor. Rus ordusunun vahşice giriştiği işgali hala ‘operasyon’ kavramıyla tanımlamayı tercih eden birtakım siyasetçiler, akademisyenler, gazeteciler bulunmakta. Bunlar arasında Perinçek tayfasının Aydınlık isimli yayın organı ise açık ara en ölçüsüz, en arsız olanı. Rus ordusunun düştüğü perişan hali makyajlayarak başarı diye sunmaktan çekinmeyen bir ekip bu!

İşte bugün de yeni bir ‘haber’ ile taraftarlarına “yıkılmadık, ayaktayız” mesajı verme çabası içine girmişler. Neymiş? Ukraynalı askerler akın akın Rus ordusuna teslim oluyorlarmış! Sakın şüphe etmeyin, haberin bir de kaynağı var, hem de YouTube görüntüleri eşliğinde bir haber bu! Kimmiş bu kaynak, Amerikalı bir gazeteciymiş! Daha ne olsun, düşman konumundaki bir ülkenin vatandaşı bir gazeteci söylediğine göre kesin doğrudur! 

Demek ki neymiş, öyle Batı medyasında iddia edildiği gibi Ukrayna ordusu ilerleme falan kaydetmiyor, bilakis Rus ordusuna teslim oluyormuş! Tabi canım, zaten olması gereken de budur! Kandırılmış Ukrayna askerlerine de zaten kurtarıcı Rus ordusuna teslim olmak yakışır, değil mi?  

Türkiye’de Aydınlık deyince akla bir dizi şer geliyor. İslam’a ve Müslümanlara yönelik düşmanlık, Şeytan Ayetleri provokasyonu, Turan Dursun, İlmiye Çığ, İlhan Arsel saldırıları, Bosna’da, Kosova’da Sırp çetniklerin savunuculuğu, Suriye’de Esed katilinin sözcülüğü ve Ukrayna işgaline güzellemeler… Liste böyle uzayıp gidiyor ama ilginç olan ise arada bir iktidara yönelik yıkama yağlama faaliyeti yüzünden bu ekibi hala ‘normal bir siyasi çevre” şeklinde algılayanların varlığı. Onlara gerçekten acımak lazım!

 

HABERE YORUM KAT

1 Yorum