1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. KAFKASYA

  4. Rus Ajanları Kilis'te "İftar Çadırı" Kurdu
Rus Ajanları Kilis'te "İftar Çadırı" Kurdu

Rus Ajanları Kilis'te "İftar Çadırı" Kurdu

Suriye'deki Esed rejimini silah ve mühimmatla destekleyen Rusya, istihbarat çalışmalarını yardım faaliyetleri adı altında sürdürmeye başladı.

24 Haziran 2015 Çarşamba 02:01A+A-

Çeçenistan'ın Rus destekli lideri Ramzan Kadirov Türkiye'de faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Kadirov'un babası Ahmet Kadirov'da Çeçen direnişine ihanet ederek Rus saflarına geçen eski müftüydü.

Bir kaç yıl önce Sivas'da bir Çeçen derneğinin yönetim kurulunda değişiklik yaptırarak kendisine sadık bir isim olan Ayhan Ergüven'i başkanlığa getirten Ramzan Kadirov Türkiye'deki imaj çalışmalarını da yine bu şahıs üzerinden sürdürmekte.

kadirov-sivasta-kurban-kesti-h6333.jpg

Kadirov ve Ayhan Ergüven

Kadirovcuların Bu Kadar Rahat Faaliyet Göstermesi Pes Dedirtti

Geçtiğimiz günlerde Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara'yı ziyaret ederek samimi pozlar veren Rus işbirlikçisi heyet Kilis'de bulunan Suriyeli mültecilere iftar vermek istediklerini bildirdiler.

Rusya Adamları Sayesinde Sınırda İstihbarat Topluyor

Belediye'nin kendilerine yer tahsis etmesiyle istihbarat faaliyetlerinde daha rahatlayan Esedçi vakfın birçok direnişçi ve şehid ailesinin de isim listelerini elde ettikleri bildiriliyor.

kadirov-hassun.jpg

Kadirov ve Esed rejiminin müftüsü

Akşam Doyur Sabah Tok Öldür

Konuyla ilgili açıklamada bulunan muhacirler "babalarını, kocalarını öldürdükleri insanlara iftar verenler kadar ve bu tür organizasyonların faaliyetlerine izin verenler de tam bir aymazlık içindeler" dediler.

Bilindiği gibi geçtiğimiz aylarda Suriye'deki rejimin lideri Beşar Esed, Ramzan Kadirov'a baş müftüsünü göndererek Suriye'deki katliama asker göndererek destek verdiğinden dolayı kendisine teşekkür etmiş ve Kadirov'u Suriye'ye davet etmişti.

10408960-10153400915276764-6116493256877971046-n.jpg

Kafkasya Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT

3 Yorum