1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Reyting için insanlığından vazgeçmek!
Reyting için insanlığından vazgeçmek!

Reyting için insanlığından vazgeçmek!

Televizyon programlarında insani ve ahlaki değerler ayaklar altına alınmaya devam ediliyor!

17 Kasım 2022 Perşembe 15:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Eskisi kadar gündem olmasa da televizyon programları hala milyonlarca insan tarafından takip ediliyor. Dijital platformların artan ağırlığı televizyon içeriklerinin ikinci plana itilmesine sebep oldu. Herkes Netflix’i tartışırken televizyon ise her zamankinden daha fazla mide bulandıran bir hal aldı!

Acun Ilıcalı’ya ait olan TV8 isimli kanal hiçbir ideolojik yönelime sahip değil. Tek ideolojisi para olan bu kanal izlenmek için her şeyi mubah görüyor. Gerçi Kanal 7’nin reyting için içi boş Hint dizilerini sabah akşam yayınladığı bir vasatta TV8’den ne beklenebilir ki?

Son olarak ise TV8’de yayımlanan “Doya Doya Moda” isimli programda yarışmacılar birbirlerine ağız dolusu küfürler etti. Bu görüntüler "bip" sesiyle sansürlenerek verilince kimse bir sıkıntı kalmadığını düşünüyor ama gündüz kuşağında yayımlanan bu içeriği çocuklar da dahil olmak üzere herkes izleyebiliyor.

Bedenlerini ve tercihlerini beğeni nesnesi olarak jüriye sunan yarışmacılardan oluşan bir programın varlığı bile başlı başına bir sorun zaten. Ahlakın ve insanlığın ayaklar altına alındığı bu tarz içerikler yozlaştırmaya devam ediyor. Sırf birileri daha fazla para kazansın diye görsellik üzerinden büyük bir pazar oluşturuluyor. Yetkili merciler ise sus pus!

 

HABERE YORUM KAT

1 Yorum