1. HABERLER

  2. HABER

  3. DÜNYA

  4. Reyhanlı'da Patlama: 2 Yaralı
Reyhanlı'da Patlama: 2 Yaralı

Reyhanlı'da Patlama: 2 Yaralı

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde bir evde meydana gelen patlamada 2 kişi ağır yaralandı.

06 Temmuz 2016 Çarşamba 21:52A+A-

AA’da yer alan habere göre, Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde yer alan Kurtuluş Mahallesi Kanatlı Caddesi Şehit Sedat Pişen Sokak'taki bir evde patlama meydana geldi.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine ambulans, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Patlamada ağır yaralanan 2 kişi Reyhanlı Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Bu arada olayın meydana geldiği mahallede güvenlik güçleri önlem alırken, bomba imha ve olay yeri inceleme ekipleri de evde inceleme başlattı.

Öte yandan ekipler, şahıslara ait olduğu değerlendirilen bir otomobili detaylı incelemek üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürdü.

Hatay Valiliği’nden “Patlayıcı Madde” Açıklaması

Olayla ilgili Hatay Valiliği’nden yapılan açıklamada, yapılan ilk inceleme neticesinde patlayıcı madde hazırlarken yaralandığı değerlendirilen Suriye vatandaşı iki şahsın hastaneye kaldırıldığı bildirdi.

Yaralıların hayatî tehlikesinin devam ettiğinin ifade edildiği açıklamada, “Güvenlik birimleri tarafından evde yapılan aramada bir tabanca ve tabancaya ait susturucuya el konulmuştur. Olayla ilgili tahkikat başlatılmış olup, gelişmeler hakkında ayrıca bilgi verilecektir.” ifadesi kullanıldı.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT