1. HABERLER

  2. HABER

  3. PYD Heyetinden Charlie Hebdo'ya Ziyaret!
PYD Heyetinden Charlie Hebdo'ya Ziyaret!

PYD Heyetinden Charlie Hebdo'ya Ziyaret!

François Hollande'ın daveti üzerine Fransa'ya giden PYD’li heyet, katledilen 12 kişinin anısına dergi önünde çiçek bıraktı.

13 Şubat 2015 Cuma 13:02A+A-

HAKSÖZ-HABER

T24'te yer alan haber şöyle:

Cumhurbaşkanı François Hollande’ın özel davetiyle Fransa’ya giden PYD Eşbaşkanı Asya Abdullah ve Kobanê’de IŞİD’i yenilgiye uğratan YPG’nin kadın kolu YPJ’nin komutanı Nesrin Abdullah, Fransız mizah dergisi Charlie Hebdo’yu ziyaret etti. PYD Fransa temsilcisi Halit İsa’nın da dahil olduğu heyet, katledilen 12 kişinin anısına çiçek bıraktı. Abdullah, ‘insanlık değerlerini savunmak için teröre karşı ortak hareket edilmesi gerektiği’ çağrısında bulundu. İki kadın önceki gün de Fransız Komünist Partisi’nin yayını L’Humanite’nin bir günlüğüne yayın yönetmenliğini üstlendi.

İslam düşmanlıklarını Charlie Hebdo üzerinden de sergileyen PYD’li ırkçıların “insanlık değerleri”, “teröre karşı ortak hareket” gibi cilalanmış ve kendi yapılarında hiçbir karşılığı olmayan sözleri geçelim de T24’ün haberi sunuş biçimine bakalım.

Neymiş; “Kobanê’de IŞİD’i yenilgiye uğratan YPG’nin kadın kolu YPJ” imiş!

Eyvahlar olsun; emperyalizme “Kurtarın bizi!” çağrılarında bulunup; “Biji Serok Obama!” sloganlarını da IŞİD mensupları attı deyin de tam olsun! ABD öncülüğündeki emperyalist koalisyonun yoğun hava bombardımanı neticesinde IŞİD’in geriletildiği gün gibi ortadayken ve bunun için Kürt ulusalcıları şükran-minnet duygularını dile getirmekten kaçınmazken YPG’ye “zafer kazanmış komutan” payesi biçmek dezenformasyonun şahı olsa gerek. 

 

HABERE YORUM KAT

1 Yorum