1. HABERLER

  2. HABER

  3. DÜNYA

  4. Putin "Durmayacağız" diyor!
Putin "Durmayacağız" diyor!

Putin "Durmayacağız" diyor!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, işgalin başarıya ulaşıncaya kadar devam edeceğini belirtti. Putin, "Ukrayna'da askeri operasyon ile Rusya'yı koruyoruz, başka seçeneğimiz yoktu" diyerek işgal kararını savundu.

12 Nisan 2022 Salı 14:46A+A-

HAKSÖZ HABER

Suriye'deki katliamlarının ardından benzer bir katliamı Ukrayna'da gerçekleştirmeye kararlı olan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkesinin Ukrayna işgaline kaldığı yerden devam edeceğini söyledi.

Rusya lideri Vladimir Putin, Rus birliklerinin Moskova'nın Ukrayna'daki işgalini, cesur ve etkin bir şekilde icra ettiğini ve en modern silahlarla bunu gerçekleştirdiklerini iddia etti. 

Putin, Moskova'nın Ukrayna'daki askeri operasyonunun asıl amacının Donbas halkına yardımcı olmak olduğunu savundu. 

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik askeri operasyonu devam ederken, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, iki ülke arasında savaşa dönen Rusya işgaliyle ilgili açıklamalarda bulundu.

"Ukrayna'da Rusya karşıtı güçler ile çatışma kaçınılmazdı, sadece bir zaman meselesiydi" diyen Putin, Donbas bölgesinde soykırıma tahammül göstermeyeceklerini iddia etti.

Putin, Askeri operasyonumuz başarıya ulaşana dek sürecek" diyen Putin, "Rusya kendisini dünyanın geri kalanından izole etmeyi planlamıyor, kimse bizi izole edemez" diye ekledi. 

Barış görüşmeleriyle askerine zaman kazandırdığı yorumları yapılan Rusya'nın bu tutumu karşısında Avrupa ülkeleri yeni yaptırımları gündemine alacağı belirtiliyor. 

 

HABERE YORUM KAT

1 Yorum