1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Mustafa İslamoğlu’ndan Kendisine Hakaret Edenler İçin Diyanet’e Çağrı
Mustafa İslamoğlu’ndan Kendisine Hakaret Edenler İçin Diyanet’e Çağrı

Mustafa İslamoğlu’ndan Kendisine Hakaret Edenler İçin Diyanet’e Çağrı

Mustafa İslamoğlu'na sosyal medyadan ağır hakaretler ve küfürler sarf eden kişinin Diyanet personeli olduğunun ortaya çıkması üzerine, İslamoğlu, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a çağrıda bulundu.

31 Temmuz 2019 Çarşamba 13:39A+A-

Sosyal medyada zaman zaman farklı çıkışları ile gündeme gelen Mustafa İslamoğlu, kendisine ağır hakaretler ve küfürler sarf eden şahsın Diyanet görevlisi bir imam olduğunu öğrenince Ali Erbaş'a çağrıda bulundu.

Hz. Hatice ile ilgili kırpılmış bir video ile başlayan tartışmalar sonucunda ağır hakaretlere maruz kalan İslamoğlu hakkında imam ve müftü olduğu ortaya çıkan şahısların söylediklerini İslamoğlu'nun oğlu Muhammed Sami İslamoğlu paylaştı.

DİYANET'E SESLENDİ: YAPTIRIM OLACAK MI?

İslamoğlu'nun oğlu tarafından sosyal medyada paylaşılan tweetlerde küfür ve hakaretler sarf eden kişilerden birinin imam diğerinin ise müftü olduğu ortaya çıktı. Diyanet personellerinin İslamoğlu'na aleni bir şekilde hakaretlerde bulunması büyük tepkilere neden olurken İslamoğlu da Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a seslenerek "Bu hadsiz ve terbiyesizlere bir yaptırım uygulayacak mısınız?" dedi.

Sami İslamoğlu, babasının bir TV programında yaptığı konuşmanın bir bölümü kesilerek yapılan paylaşımlar sonrasında başlayan Hz. Hatice'ye hakaret tartışmalarına cevap verdi:

"Peygamber düşmanı oğlunun adını Muhammed koyar mı? Hz. Hatice düşmanı kızının adını Hatice koyar mı? Sünni düşmanı oğlunun adını Ömer koyar mı? Hz. Aişe düşmanı olan kızının adını Hümeyra koyar mı? Oryantalist olan oğlunun adını Ahmet Filistin koyar mı?  Siz de hiç iz’an yok mu?"

Karar

HABERE YORUM KAT

18 Yorum