1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Mustafa bey artık şaşırtmıyor!
Mustafa bey artık şaşırtmıyor!

Mustafa bey artık şaşırtmıyor!

30 Ağustos vesilesiyle açıklama yapan Mustafa İslamoğlu, “Kinini din edinenlere rağmen Sakarya Destanına selam,” diyerek bu noktada Mustafa Kemal ve icraatlarını eleştirenleri “yobazlık” ve “şeytanlık” ile suçladı.

30 Ağustos 2023 Çarşamba 18:03A+A-

HAKSÖZ HABER

Mustafa İslamoğlu, son zamanlarda resmî ideolojiyle ilişik günlerde mesaj vermeyi ihmal etmiyor. Bu mesajlarda Mustafa Kemal’i överek rahmetle yad ediyor.

Son olarak 30 Ağustos vesilesiyle açıklama yapan İslamoğlu, “Kinini din edinenlere rağmen Sakarya Destanına selam,” diyerek “Atatürk” diye hitap ettiği Mustafa Kemal’in bu coğrafyaya damga vurduğunu belirtti.

Mustafa Kemal ve icraatlarını eleştirenleri “yobazlık” ve “şeytanlık” ile suçlayan İslamoğlu, kendisini haklı olarak eleştiren ve onu Hakk’a davet eden Müslümanların tavrı karşısında ise artık şaşırmıyormuş!

Sürekli olarak Müslümanları “uydurulmuş din” retoriğiyle mahkûm etmeye çalışan Mustafa İslamoğlu, onların Kemalizm’e olan karşı duruşlarını ise “kinini din edinenler” şeklinde etiketliyor artık.

Mustafa Kemal’in İslam’ı toplumsal alandan kazımak istediği ve Müslümanların değerlerini tahrif etmek amacıyla icra ettiği onca şeyi burada tek tek zikretmeyi gerek görmüyoruz. Ancak bunu bilen Mustafa İslamoğlu’nun dün söylediği ve yazdığı şeylerin tam tersi yönde bir görüntü sergilemesi oldukça ibret verici.

Kendisine yönelik tüm eleştirilere kulak tıkayan İslamoğlu, geldiği nokta itibariyle ümitsiz vaka profili çiziyor.

Resmî ideolojinin resmi gün ve sembollerini tazim etme yarışına dahil olan malum şahıs, tağuti sisteme karşı Müslümanca duruş sergilemeye çalışanları yobazlıkla, şeytanlıkla tanımlama gafletinde bulunuyor.

Eylem ve söylemleriyle artık bizleri şaşırtmayan Mustafa İslamoğlu’nun içinde bulunduğu dalaletten kurtulmasını Allah’tan niyaz ediyoruz.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

34 Yorum