1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Mültecileri hedef göstermek için yapmayacağınız rezillik yok!
Mültecileri hedef göstermek için yapmayacağınız rezillik yok!

Mültecileri hedef göstermek için yapmayacağınız rezillik yok!

Oda TV Sinan Ateş cinayetini bile Suriyelilerle ilişkili gibi göstermeye çalıştı!

06 Ocak 2023 Cuma 17:30A+A-

HAKSÖZ HABER

Türk milliyetçilerinin kendi içindeki hesaplaşmanın faturası bile mültecilere çıkartılmaya çalışılıyor. Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in MHP’ye yakın isimlerle ilişkili olduğu anlaşılan bir grup milliyetçi tarafından öldürülmesinin yankıları sürüyor.

Olayın siyasi boyutu bir yana operasyon haberciliği ile meşhur olan Oda TV mal bulmuş mağribi misali yaşanan cinayetin en önemsiz detaylarından birisini sosyal medyada manşete taşıdı. İnfaz sonrasında tutuklananlar arasında bulunan MHP İstanbul İl Yönetim Kurulu üyesi Ufuk Köktürk’ün gözaltına alındığı sırada evinde bulunan silahı bir Suriyeliden satın aldığını söylemesi Oda TV’nin epey ilgisini çekmiş.

Anlaşılan o ki Oda TV’ye kalsa Sinan Ateş cinayeti bile Suriyeli mültecilerle alakalı gibi gösterilecek. Bir Türk milliyetçisi başka Türk milliyetçileri tarafından katledildi. Bu hadiseyi haber yapan ulusçu Oda TV ise hadiseyi ehemmiyetsiz bir detay üzerinden başka bir zemine çekmeye çalışıyor. Milliyetçiler ellerine bulaşan pislik sebebiyle artık ne yapacaklarını şaşırmışlar anlaşılan. Ancak şu haber gösteriyor ki yapmayacakları rezillik yok!

HABERE YORUM KAT

2 Yorum