1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. SURİYE

  4. Muhaysini: Halep'in Bütün Çıkış Yollarını Açacağız!
Muhaysini: Halep'in Bütün Çıkış Yollarını Açacağız!

Muhaysini: Halep'in Bütün Çıkış Yollarını Açacağız!

Halep'e yönelik kuşatmanın kaldırılması için başlatılan operasyon hakkında konuşan Muhaysini “Gençlerin şehid ya da muzaffer olarak dönmesi dışında hiçbir dönüşten râzı değiliz.” ifadelerini kullandı.

03 Ağustos 2016 Çarşamba 14:43A+A-

Küresel Analiz’de yer alan habere göre, Suriye’de kurduğu Cihad Davetçileri Merkezi’yle vaizler yetiştiren, aynı zamanda cephelerde halka ve mücahidlere irşad dersleri veren muhacir ilim adamı Dr. Abdullah Muhaysini, Halep cihadıyla ilgili bir konuşma yaptı:

“İşte şimdi Halep gazvesi başlamıştır.

Allah’ın izniyle başlıyoruz, Allah’ın izniyle cesetlerimiz parça parça olup havada uçacak. Allah’ın ismi ile kanımız toprağa akacak, Allah’ın ismi ile ruhlarımızı onun yolunda ucuz şekilde satacağız.

Ey Gençler...

Vallahi operasyon başladığında hiçbir gencin ya şehid ya da muzaffer olarak dönmesi dışında hiçbir dönüşten râzı değiliz.

Ey ehl-i sünnet gençleri!

Orada neler olduğundan haberiniz var mı? 100 bin tane kız kardeşiniz muhasara altında şu an. Bacılarınızı Lübnan’ın necis, pis rafızileri muhasara altına almış durumda. Belki yarın bacının saçından tutup onu sürükleyecekler! Ve sen sâdece televizyon arkasından izleyeceksin.

Vallahi rafiziler muzaffer olacak ise biz kalmayalım. Yaşamayalım!

Vallahi Rafizilere diyoruz ki hayatınızın hatasını yaptınız.

Eğer rejim Halep’te siviller için dört çıkış kapısı açmışsa, Halep’teki ehlimiz, vallahi Allah’ın izniyle Halep’in bütün çıkış yollarını açacağız, âlemlerin Rabbi olan Allah’ın izni ile.

‘Allah muhakkak ki; Allah yolunda savaşan, böylece öldüren ve öldürülen mü’minlerden onlara verilecek cennet karşılığında, canlarını ve mallarını satın almıştır. (Bu), Tevrat’ta, İncil’de ve Kur’ân’da, O’nun (Allah’ın) üzerine hak olan vaaddir. Allah’tan daha çok ahdine vefa eden kimdir? O’nunla yaptığınız alışveriş ile sevinin! Ve işte o, en büyük fevzdir (mükâfat).” (Tevbe / 111).

Ey rafiziler! Bizler Hüseyin’e sizden daha layığız. Bizler Kerrar’a daha layığız. Eğer gerçekten Hüseyin’e layık olsaydınız Rusya’yı arkanıza almazdınız.

Birkaç saat sonra düşmanlarınız olan alevi nusayriler ile, rafizi şiiler ile, onlarla ve onların dostları, dost edinip destek verenleriyle karşılaşacaksınız. Ya şehadet ya zafer! (Bu paragraf Muhaddis Şeyh Abdurrezzak Mehdi'ye ait.).

Rusya’nın, İran’ın, nusayrilerin ve hizbu’ş-şeytan’ın girmesi ile âlemlerin Rabbi olan Allah’ın yardımı ile kuvvetimiz arttı.

Vallahi kardeşlerim âlemlerin Rabbi olan Allah’ın izniyle tekbir getirerek Halep’in en yüksek noktasına, Halep kalesine sancağınızı saplarken görür gibi oluyorum...

Allah’ın izniyle büyük Halep Melhame’si başladı, bu Mekkeli muhacir kardeşiniz Dr. Abdullah Muhaysini’den kardeşleri Halep ehline, izzet ve cesaret hediyesidir.

Onlara diyoruz ki ey ensar ve muhacir mücahidler olarak sizleri yalnız bırakmayacağız Allah’ın izniyle.”.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT