1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Millet dünyayı yiyor, biz 5 kişi işe alıyoruz, çok mu görüyorlar?
Millet dünyayı yiyor, biz 5 kişi işe alıyoruz, çok mu görüyorlar?

Millet dünyayı yiyor, biz 5 kişi işe alıyoruz, çok mu görüyorlar?

AK Parti Palu Belediyesi işçi alımı yapacağının ilanını verdi. Halk ilana rağmen kendi adamlarınızı alacaksınız iddiasında bulununca Belediye Başkanı Bekir Yıldırım iddialar için, "Millet dünyaları yiyor. Biz 5 kişi alıyoruz çok mu görüyorlar?" dedi.

29 Eylül 2021 Çarşamba 11:43A+A-

HAKSÖZ HABER

Elazığ’ın AK Partili Palu Belediyesi 5 işçi alımı yapacağını duyurdu. İlana çıktı. Halk tepki gösterince torpilin detayları ortaya çıktı.

Elazığ Palu'da belediye işçi alımı için ilan açtı. Açılan ilana rağmen işçi alımlarının AK Partiye yakın isimler olacağı iddiasında bulunan halkın söylemine ilişkin Belediye Başkanı Bekir Yıldırım, 

"Evet iddialar doğru. Biz 5 kişinin ismini verdik, bu isimler de bize yakın isimlerdir. Mevzuata aykırı bir durum da yoktur. Biz gerekli olan her yerden izin aldık. Vatandaşların gösterdiği tepkileri boş olarak değerlendiriyorum. Kimsenin ağzını tutacak halimiz de yokİsteyen istediğini söylesin. Beş kişi için adam vuralım? Millet dünyayı yiyor, biz 5 kişi işe alıyoruz çok mu görüyorlar?" ifadelerini kullandı.

Torpil iddialarını alenen kabul eden başkanın, gerekli yerlerden izin aldık derken neyi kast ettiği ise anlaşılamadı.

Belediyelerin şeffaflık karnesi gittikçe zayıflarken; ırkçılıktan, rüşvetten, ihalecilikten, torpilden geçilmeyen belediyelerin sayısı da hızla azalıyor.

Sayıştay'ın her sene yayınladığı raporlara göre de yürütme ve yargı erkinin harekete geçip sorumlulara dönük gerekli işlemde bulunmaması halkın güveninin kaybına neden olmaya devam ettiği görülüyor.

 

 

HABERE YORUM KAT

10 Yorum